14 vagyok és ha maszturbálok akkor nem jön semmi, mit tegyek?
szakirodalom szárazorgazmusként említi
fanszőrzetem van egy kevés hónaljszőrzetem nincs
(és igen, zavar)
-Ez az un. „retrográd ejakuláció” egy prosztataműtét, vagy bizonyos gyógyszerek szedésének eredménye lehet.
ezt dobja mindenütt a google és nekem ilyen nem volt
Prosztataműtétet nem is feltételeztem rólad.
Én azért ilyeneket is találtam: Retrográd ejakuláció esetében az urológus általában spermiumot talál a vizeletben, és legtöbbször a prosztata eltávolítását követően jelentkezik, de a háttérben pszichés okok, netán cukorbetegség, alkoholizmus és szklerózis multiplex is meghúzódhatnak.
Még mindig az orvost javaslom. Nem igaz, hogy nem vagy még elég érett rá. A fiúknál már az eső magömlés is nedves. Nem normális, ha száraz, annak valami oka van, amit jobb minél előbb kideríteni és kezelni.
éretlen vagy még, azér nemjön a cucc.
itt amúgy ha kiírsz egy kérdést, rögtön a rohammentőket riasztják, és a lehető legkacifántosabb betegségeket "eröltetik" rád.
Én is a retrográd ejakulációra tippelek, azonban mindenképpen a szakorvos véleménye szükséges.
Bátran fordulj akár csak egy urológushoz is. Nyugodtan mond el a problémád, ez neki csak rutin és végre nem egy gyulladt prosztatás keresi. A kellő útbaigazítást megkapod tőle és végre megnyugodhatsz, jöhet a megoldás!
ajj,sok vészmadár válaszoló már bocsi :D
egyszerűen még éretlen vagy ehez.orvosok helyett inkább várj még.és ha 15-16 éves korodba sem jön semmi akkor menj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!