Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 14 vagyok és ha maszturbálok...

14 vagyok és ha maszturbálok akkor nem jön semmi, mit tegyek?

Figyelt kérdés

szakirodalom szárazorgazmusként említi

fanszőrzetem van egy kevés hónaljszőrzetem nincs

(és igen, zavar)

2010. febr. 24. 20:39
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
de nekem nem volt sem cukorbetegségem sem pedig prosztata cuccom
2010. febr. 24. 21:00
 12/36 anonim ***** válasza:
•Az ondó a húgycsövön keresztül nem a külvilág vagy a hüvely felé távozik, hanem visszafelé, a húgyhólyagba ürül. A befelé történő magömlés oka a hólyagnyak záróizmainak nem megfelelő működése.
2010. febr. 24. 21:00
 13/36 A kérdező kommentje:

-Ez az un. „retrográd ejakuláció” egy prosztataműtét, vagy bizonyos gyógyszerek szedésének eredménye lehet.

ezt dobja mindenütt a google és nekem ilyen nem volt

2010. febr. 24. 21:05
 14/36 anonim ***** válasza:

Prosztataműtétet nem is feltételeztem rólad.

Én azért ilyeneket is találtam: Retrográd ejakuláció esetében az urológus általában spermiumot talál a vizeletben, és legtöbbször a prosztata eltávolítását követően jelentkezik, de a háttérben pszichés okok, netán cukorbetegség, alkoholizmus és szklerózis multiplex is meghúzódhatnak.

Még mindig az orvost javaslom. Nem igaz, hogy nem vagy még elég érett rá. A fiúknál már az eső magömlés is nedves. Nem normális, ha száraz, annak valami oka van, amit jobb minél előbb kideríteni és kezelni.

2010. febr. 24. 21:21
 15/36 anonim ***** válasza:
52%

éretlen vagy még, azér nemjön a cucc.

itt amúgy ha kiírsz egy kérdést, rögtön a rohammentőket riasztják, és a lehető legkacifántosabb betegségeket "eröltetik" rád.

2010. febr. 24. 21:24
 16/36 anonim válasza:

Én is a retrográd ejakulációra tippelek, azonban mindenképpen a szakorvos véleménye szükséges.

Bátran fordulj akár csak egy urológushoz is. Nyugodtan mond el a problémád, ez neki csak rutin és végre nem egy gyulladt prosztatás keresi. A kellő útbaigazítást megkapod tőle és végre megnyugodhatsz, jöhet a megoldás!

2010. febr. 24. 21:24
 17/36 anonim ***** válasza:
52%

ajj,sok vészmadár válaszoló már bocsi :D

egyszerűen még éretlen vagy ehez.orvosok helyett inkább várj még.és ha 15-16 éves korodba sem jön semmi akkor menj orvoshoz.

2010. febr. 24. 22:27
 18/36 anonim ***** válasza:
Egyszerüen még fejletlen vagy.Későnérő vagy.
2010. febr. 25. 21:02
 19/36 anonim válasza:
szerintem azért nem jön semmi, mert nem csinálod elég jól. Mondjuk szerezz be egy barátnőt, ő majd helyrerakja a dolgot.
2010. febr. 26. 16:02
 20/36 A kérdező kommentje:
hogyan csinálhatom egyáltalán rosszul?
2010. febr. 26. 20:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!