Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Elöször nyirtam a peniszemet,...

Elöször nyirtam a peniszemet, és pötyök jelentkezg meg rajta (lent) az nagy baj?

Figyelt kérdés
Pár napja nyirtam le löször a peniszemről a szőrt, és használtam borotva habot de nem biztos, hogy eleget, és amikkor a borotva hab le ment rola akkor is mgé kicsit nyirtam, és egyébként rendes Zsiletes borotvalkozoval nyirtam, de olyan kis piros pötyök jelentkez emg rajta és amikkro emg kaparom ég, az mit jelent? Az nagy baj?
2015. ápr. 14. 21:16
 1/5 anonim válasza:
lehet csak kipattogtál használj babapúdert vagy valami hidratálót hogy az irritációtól ne pattogj ki és ne kapard akkor később múlik el
2015. ápr. 14. 21:23
 2/5 A kérdező kommentje:
köszöi szépen a tanácsot :)
2015. ápr. 14. 21:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne félj, ez nem nagy gond, sokaknak elofordul, valahogy előzd meg az irritaciot, tapasztald ki mivel jó.
2015. ápr. 14. 21:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne borotváld le csupaszra,a szőrtüszők begyulladhatnak,akár pattanások is keletkezhetnek,meg nem is férfias látvány,és másnapra úgyis bújnak elő ismét a szőröcskék,így nincs érteme.

Legközelebb csak vágd ollóval jó rövidre,így férfias maradsz.

De a pöttyök maguktól eltűnnek majd,nyugi.

2015. ápr. 15. 20:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Kösi szépen a válaszokat :)
2015. ápr. 15. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!