Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ma fogok először a csajommal...

Ma fogok először a csajommal lefeküdni, a farkam mereven 18cm és a női huvely 10 cm körül van, ha teljesen betolom a péniszemet akkor az nem fáj neki?

Figyelt kérdés
Köszönöm 17F
2014. jún. 14. 08:26
 1/8 anonim ***** válasza:
A hüvely minden irányban képes a tágulásra, ha kellően felizgatod, akkor nem igazán.
2014. jún. 14. 08:28
 2/8 anonim ***** válasza:
39%

Honnan tudod, hogy a női hüvely 10 cm??? Megmérted? :D

Viccet félretéve, mindenkinek más méretű, mint ahogyan a farkak mérete is egyénenként változó.

Kérdésedre válaszolva, ma kiderül, hogy passzoltok-e ;-)

2014. jún. 14. 08:33
 3/8 anonim ***** válasza:
41%
jenci ,jöhetsz nyugodtan, a 18-asod nekem már meg se fog kottyanni,csak te hiszed azt ,hogy az enyém 10,)))
2014. jún. 14. 08:37
 4/8 szamo77db ***** válasza:
Nem tudom, hogy a hüvely hány centi mély. Nyilván az izgalom tágít valamennyit rajta. De nagyon vigyázz, mert úgy tudom, hogy a lányok méhszájának döfködése úgy fáj, mint nekünk egy tökön rúgás. Látod, így van ez: ha kicsi, az is baj, ha nagy, az is baj! Légy óvatos, nagyon figyelj a bnődre, ha pedig fájdalmat jelez, azonnal állj le.
2014. jún. 14. 09:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát, a hüvely valóban 9-12 centiméter szokott lenni a nőknél, persze nyilván vannak egyéni variációk, mint a farokméret esetén is, mindkét irányba. Izgalmi állapotban hosszában is nyúlik, de nem a végtelenségig. Én speciel azok közül a csajok közül való vagyok, akiknél nem tolhatnád be teljesen, sőt (a barátom 16 centis, ha ő vadul, az már keményen tud nekem fájni).

A lényeg az, hogy először is izgasd fel rendesen, mert erre a hosszában való nyúlásra biztosan szükséged lesz. Másrészt óvatosan kísérletezz az elején, NE DURVULJ, NE VADULJ és akár kérdezd meg többször is, hogy nem fáj-e! Csak fokozatosan gyorsulj fel, mert az, ha a méhszájat döfködöd, tényleg nagyon fáj. Ha fáj neki, akkor sajnos nem marad más megoldás, mint hogy figyeljed kell arra, hogy meddig tolod be neki. Erre ha nem tudsz figyelni, akkor akár csinálhatod úgy, hogy 1-2 ujjal, vagy amennyi kell, megfogod a tövénél. Pózok változtatása is segíthet, pl. sok nő jobban szereti a lovaglást ilyen esetben, mert ott ők befolyásolják, hogy meddig menjen be a pénisz.

2014. jún. 14. 09:17
 6/8 anonim ***** válasza:

finoman csináld és lassan. előbb jól nedvesedjen be, az sem baj, ha használod a nyelved

és próbálj meg nem izgulni

2014. jún. 14. 17:44
 7/8 A kérdező kommentje:

megvolt a szex

nagyon jó volt

nem toltam belé teljesen fogtam a farkam tövét és kb 14 cm ment belé, igy nem fájt a csajomnak

meg előtte újjaztem meg kinyaltam

köszönöm, a segítéget a válaszolóknak:)

17F

2014. jún. 14. 18:18
 8/8 anonim ***** válasza:

komolyan ez a méricskélés,

ám grat, üdv a klubban

2014. jún. 14. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!