Mit csináljak, ha merevedéskor lehúzott fitymám szorítja a péniszemet?
Figyelt kérdés
2014. febr. 15. 21:16
1/9 anonim válasza:
Enyhe fitymaszűkületed lehet. Nézesd meg orvossal!
2/9 anonim válasza:
Mindenképpen. Viszont ha arról lenne szó, hogy most van/volt merevedésed, lehúztad a fitymát és elszorította a makkodat, és nem tudod visszahúzni, akkor most azonnal nyomás a sürgősségire!! Különben elhal a makk.
3/9 A kérdező kommentje:
Szerencsére nincs ilyen probléma.
Mostanában vettem észre,hogy úgy mond erősebben "szorítja".
2014. febr. 15. 21:24
4/9 anonim válasza:
Kicsit többet húzkodd ott a bőrt,valamilyen síkositó krémmel megkenve ,és tágulni fog .
A korod is írhattad volna .
5/9 A kérdező kommentje:
23 vagyok és sztem nem fog már tágulni.
2014. febr. 15. 21:28
6/9 anonim válasza:
de tagul meh ne izgulj viszont egy vercukor merest javaslok
7/9 anonim válasza:
Én meg egy helyesírási szótárt az előzőnek...
8/9 anonim válasza:
félálomba telorol is segit az ember nem csak kritizál :D
ez mutatja az h ki miért van fent
9/9 anonim válasza:
A korod ellenére is tágulhat ha csak mostanában vetted észre hogy szorít,vagy tornáztasd ezentúl minden nap meleg vízben a fitymád,vagy menj el urologushoz és ad majd rá talán kenőcsőt,ami segíthet a tágításban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!