Hülyén hangzik. De hogy noveljem a peniszemet? Ez mas mint a tobbi ehhez hasonló kerdes! .
Figyelt kérdés
Szoval az van..hogy barátnőmmel mar reg egyutt vagyunk..1.5 éve majdnem es mar kozel vagyunk a sexhez..ugyertem mondta h szeretne meg én is . Az a helyzet h ma kaptam osztalytarsamtol egy ovszert es tul nagy ...16 eves vagyok..es a meretem nem igazan megfelelő..13.5 cm kb..ez kiborít..segitsetek hogy noveljem meg...inkabb vastagotas erdekeleni ..hulyen hangzik de segitsetek pls!!! Amugy meg noni fog mivel én sose neztem ki annyinak amennyi vok..de nem akarok varni...Segitsetek!! Lehet csk ekkora marad????adjatok ötleteket legszi!!!!2015. márc. 17. 14:42
1/10 A kérdező kommentje:
Vastagodas erdekelne* Bocsi elirtam
2015. márc. 17. 14:43
2/10 anonim válasza:
szia ne idegeskedj
van rá még esélyed h vastagodni fog természetes módon
vagy van a mütéti de azt senkinek se ajánlanám mert a barátnőm szerint a természetes az sokkal jobb
3/10 anonim válasza:
Már ez a méret is elég ahhoz, hogy örömet okozz vele! Még fiatal vagy, tehát talán nőhet is valamennyit, de ha nem nő, akkor is megfelelő.
Igazoltan hatékony módszer a pénisz növelésére nincs! Ne dőlj be a neten található módszereknek, csodaszereknek, mert csak árthatsz vele magadnak!
4/10 anonim válasza:
Most van a növekedési,főleg vastagodási ideje .1-2 év ,és már a végleges mérete lesz.Más lehetőséget még eddig nem találtak fel .
5/10 anonim válasza:
Semmi baj nincs ekkoraval, ovszert is lehet kapni ilyen meretben.
6/10 anonim válasza:
Egyebkent ez a kerdes miben mas, mint a tobbi hasonlo???
7/10 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszokat...hat azert mert megbsehol sem lattam olyan kérdést h az óvszer mérete okotlzna a bajt
2015. márc. 17. 15:00
8/10 anonim válasza:
Ha egy tesco-s szatyrot húzol fel az is nagy. Csak a méretednek megfelelőt kell venni... ennyi.
A 13,5cm teljesen jó.
9/10 anonim válasza:
Tok jo a mereted nem tudom mi a bajod,ne akard novelni
10/10 A kérdező kommentje:
Koszi a biztatast! :D mindenkitől..remelem igazatok lesz/van
2015. márc. 17. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!