Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fiúk! Amikor pisilek utána...

Fiúk! Amikor pisilek utána letörlöm meg lerázom a péniszemet és utána amikor pl lepihenek, vagy leülök valahova, akkor meg jön belöle egy kicsit pisi még. Miért? 14/F

Figyelt kérdés
Lehet hogy hülye kérdés. De így van mindenkinek??

#fiú #pisilése
2015. jan. 24. 19:59
 1/4 anonim ***** válasza:
69%
Igen mi denkinek ilyen az utolso mi dig a gatyában landol.
2015. jan. 24. 20:00
 2/4 anonim ***** válasza:
95%
Anatómiai oka van. Jól írta az előző. Az utolsó csepp mindig a gatyába megy.
2015. jan. 24. 20:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,de titeket ez nem idegesit, mert azert nekem elég nagy csepp szokott lenni??
2015. jan. 25. 07:45
 4/4 anonim válasza:
A lányok ezért használnak pzs-t ha pisílni mennek. Te is megteheted hogy megtörlöd "használat" után. Légy türelmes és ne kapkodd el amikor végzel. Ki kell a tövétől előrefelé "préselni" ami magától nem jött ki és aztán megtörölni a makkodat. Van aki éppen ezért színes alsót visel, vagy "betétet" tesz be az alsónadrág elejébe hogy ne legyen foltos a nap folyamán. Ezt mindenki maga dönti el a tisztaság igénye szerint. Én személyesen ha tehetem minden pisilés után letörlöm a szerszámomat nedves papírtörlővel vagy papírzsepivel mert én úgy érzem magamat tisztának. Jobb ha hozzá szoksz a saját tisztán tartásodhoz minden testrészednél mert úgy kevésbé ér megszégyenülés mások előtt.
2015. jan. 25. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!