Miért csepeg utána is? Hogyan lehetne megszüntetni?
Kicsit lehet hosszú lesz a leírásom.
31 éves férfi vagyok. Pár évvel ezelőtt volt egy lágyéksérv műtétem, ami után 24 órán át katétert kaptam. Azóta sajnos nem olyan a férfiasságom, mint előtte volt. Értem ez alatt azt, hogy egyrészt a vizelési inger maga nem zavar, akár órákon át is tudom visszatartani, ami tudom nem jó, de hát a katéterben is állandóan ezt éreztem és valahogy megszoktam. Másrészt vizelés után kirázom, kihúzom ugye a hímvesszőmből a vizeletet és utána elteszem. Viszont közvetlen utána, vagy pár perccel később érzem, hogy "csepeg" az alsónadrágomba a pisi, de csak egy-két csepp (néha kicsivel több). Ez igen kellemetlenül érint, mert néha kajak húgyszagúnak érzem magam utána! Volt, hogy minden vizelés után (ha otthon voltam, mert csak ott tudtam kivitelezni ezt a műveletet) a csap alatt langyos, szappanos vízzel megmostam a makkom, szárazra töröltem, majd úgy tettem el. Ez jó volt, mert utána nem volt csepegés érzetem (tiszta maradt az alsóneműm), viszont egy idő után a makkom kipirosodott és viszketett is (nem partnertől kaptam el szexuális úton), így krémeznem kellett és le kellett állnom az efféle higiéniai eljárások alkalmazásáról.
Normális válaszokat várok, köszönöm!
Köszi a választ! :)
Huh, nem is hallottam még ilyen "betegségről"! A merevedésemmel nincs gond, ugyanolyan, mint korábban. Csak ez a csepegés dolog bosszant kicsit.
1-2 csepp minden férfinél van .Az anatómiai kivitelezés miatt .A baj ott kezdődik ha ez már 3-5 vagy több is .
A vizelet elzáró szelep a húgycső azon részében van,amit a prosztata körbe fog.Az 1-2 cseppes dologgal nem érdemes orvoshoz menni,azt mondaná amit én .Vagy ahogy nekem mondta ,az utolsó csepp mindig a gatyában landol .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!