Segitene nekem valaki aki othol van az egészségügyben?
Figyelt kérdés
Nem kell hogy orvos lègy csak a kórhàz magànrendelès meg ilyesmit szeretnèk kèrdezni!2015. ápr. 7. 08:19
3/11 A kérdező kommentje:
Valószinüleg valamilyen gyulladásos megbetegedèsem van a pèniszemen! Hogyan forduljak ezzel orvoshoz? Azèrt kèrdezem ezt mert nincs betegbiztositàsom! Ès nem tudom hogy el lehet igy menni pl hàzjorvoshoz, vagy h fognak e igy kezelni pl kórhàzabn ha kell!
2015. ápr. 7. 08:43
4/11 anonim válasza:
Sűrgősségi esetben mindenkit ellátnak .Ha nincs tb d,akkor majd utólag megküldik a számlát .
5/11 A kérdező kommentje:
Hàt igen! Csak azêrt nekem sem a csapból folyik a pènz! Tudom hogy ehez pènz kell de tudom h ha nincs tb-d akkor nagyon dràga minden!!
2015. ápr. 7. 10:16
6/11 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam magânklinikàn vagy rendelőn de nem nagyon talàltam ilyen intèzmènyeket!!
2015. ápr. 7. 10:19
7/11 anonim válasza:
Magän urologushoz menj. Keress neten, biztos talälsz.
8/11 anonim válasza:
Tb-t fizetni nincs pénzed, de magán rendelést kifizetni igen? Érdekes...
9/11 A kérdező kommentje:
Ja most nèztem utàna egy magàn kilinika nagyon jo de az àrak a csillagos ègig szöknek! Lehet h mègis jobb lenne tb-t csinàltatnom! :/
2015. ápr. 7. 11:21
10/11 anonim válasza:
A tb fizetés nem opcionális, az adóhatóság be fogja hajtani ha nem fizetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!