Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymafék műtét, valaki segitene?

Fitymafék műtét, valaki segitene?

Figyelt kérdés

Üdv, szóval nekem szombaton, 3 napja végezték el ezt a műtétet, nem lézeressel hanem szikével.. ez nagyon bántott, de az orvos aztmondta hogy 2 hét múlva már nem csak pisilére lehet használni, szóval igaz ez? elég szép meg minden, gyorsan gyógyuló tipus vagyok.. 17 éves, már első napon normálisan fel tudtam huzni a fitymám gond nélkül, napi 3x kamillateába áztatom és kenem utána neogramomal vagy mivel, 2 hét alatt nyoma se lesz ennek? eléggé szeretnék már ..:D

előre is köszönöm

2014. máj. 13. 16:06
 1/5 anonim ***** válasza:
64%

Miben tudnánk segíteni ? A lézeres műtét sem egy csoda,nincs mit keseregned . Itt csak vérzés nincs mert beégetik a vérző helyet,eret.A többi ugyan úgy van. Az orvos senkit sem keserít el a gyógyúlás idejével .Biztatott csak ,te meg nagyon komolyan is vetted .Annyira

nem fontos az a sex,hogy ne bírnád ki kicsit hosszabban nélküle.Ki bírsz te még hónapokat is , fogalmad sincs a jövőről .

2014. máj. 13. 16:21
 2/5 anonim ***** válasza:
49%
Jól csinálta, jól is működik. És te ahelyett hogy örülnél neki, itt siránkozol. Tudod, ezt a részt vágni kell, és nem párologtatni. Meg nincs is mindenütt lézer. Ekkora baromságot. Az én koromban szike sem volt, csak bicska. Megfenték, láng fölött csíramentesítették, azt aggy neki...
2014. máj. 13. 16:22
 3/5 A kérdező kommentje:
jo de a 2hét az 2 hét?
2014. máj. 13. 16:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Gondolj arra, hogy van, akit korulmeteltek es nem ket hetig nincs szex, hanem esetenkent evekig, elethossziglan. Nekem pl teljesen tonkretettek az egeszet szinte. Par nap azert annyira csak nem rontja el az egesz eletet.... remeljuk.... ugye?
2014. máj. 14. 16:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt fék műtétem, igaz lézeres. 2 hét után begyógyult látszólag teljesen a seb. Viszont még utána elég érzékeny volt az a rész, szerintem nekem 1 hónapba beletelt mire akcióba mertem küldeni, természetesen az óvatos önkielégítés már ment a 2. héttől :)
2014. máj. 14. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!