Fitymafék műtét, valaki segitene?
Üdv, szóval nekem szombaton, 3 napja végezték el ezt a műtétet, nem lézeressel hanem szikével.. ez nagyon bántott, de az orvos aztmondta hogy 2 hét múlva már nem csak pisilére lehet használni, szóval igaz ez? elég szép meg minden, gyorsan gyógyuló tipus vagyok.. 17 éves, már első napon normálisan fel tudtam huzni a fitymám gond nélkül, napi 3x kamillateába áztatom és kenem utána neogramomal vagy mivel, 2 hét alatt nyoma se lesz ennek? eléggé szeretnék már ..:D
előre is köszönöm
Miben tudnánk segíteni ? A lézeres műtét sem egy csoda,nincs mit keseregned . Itt csak vérzés nincs mert beégetik a vérző helyet,eret.A többi ugyan úgy van. Az orvos senkit sem keserít el a gyógyúlás idejével .Biztatott csak ,te meg nagyon komolyan is vetted .Annyira
nem fontos az a sex,hogy ne bírnád ki kicsit hosszabban nélküle.Ki bírsz te még hónapokat is , fogalmad sincs a jövőről .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!