Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymafék műtét közben mennyit...

Fitymafék műtét közben mennyit érzek? Ill. utána hogy megy a lábadozás?

Figyelt kérdés

Volt már egy pár helyi érzéstelenítéses műtétem, és azok a tapasztalatok alapján nem nagyon merek belevágni... Ha néha még a lábujjam is fájt érzéstelenítés alatt, akkor a péniszem?...

A másik pedig: közvetlen a műtét után gondolom járni nem nagyon fogok tudni, de 1-2 nap múlva már gond nélkül el tudok menni pl. iskolába?

Igazából egyelőre bele sem merek vágni az egészbe, mert:

-1: félek tőle (nem is kicsit)

-2: nehéz úgy kivitelezni, hogy szülőkön kívül senki se tudjon róla

illetve, ha már feltettem a kérdést: Budapesten (vagy környékén) hol ajánlatos elvégeztetni a műtétet?

végül: közgyógyellátási igazolvány számít valamit, vagy kitörölhetem vele?

2014. febr. 10. 16:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

"Ha néha még a lábujjam is fájt érzéstelenítés alatt, akkor a péniszem?"

Szerintem inkább csak bebeszéled magadnak, hogy fáj. Lehet kicsit kellemetlen, de még az se nagyon. Egyszer kell túllenni rajta egy életre.

"1-2 nap múlva már gond nélkül el tudok menni pl. iskolába?"

Ezt az orvos fogja megmondani, de én egy hetet azért pihennék vele.

"nehéz úgy kivitelezni, hogy szülőkön kívül senki se tudjon róla"

Nem kell elmondani. Akár ki is találhatsz valamit helyette, úgyis csak találgatni tudnak, mást nem.

"Budapesten (vagy környékén) hol ajánlatos elvégeztetni a műtétet?"

Az Uzsoki u-i kórház urológia osztálya elég jó. De van több jó kórház is.

Nem hinném, hogy fizetned kellene érte, de erre is rálérdezhetsz az első alkalommal a dokinál.

Minél előbb túl vagy rajta, annál jobb. :)

2014. febr. 10. 17:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy,ez is fontos .
2014. febr. 10. 17:37
 3/4 A kérdező kommentje:

az a helyzet, hogy volt már, hogy egy székben ülve vágták fel a lábujjam instant, én csak vizsgálatra mentem... orvos ránéz, már kéri is az érzéstelenítőt, és egy szúrás után már egyből keresi is a szikét, és rángatja ki a húst...

- többször is volt már ilyen beavatkozásban részem (más-más orvosnál), és az a tapasztalatom, hogy nagyon nem mindegy, kihez kerülök, ezért is félek tőle annyira

elhiszem, hogy jó az az uzsoki utcai kórház, de altatás nélkül (már pedig kétlem, hogy ezért altatnának, max magánklinikán +100 000 Ft-ért) akkor sem merek belevágni...

esetleg ha valakinek van személyes tapasztalata, megköszönném ha írna

2014. febr. 10. 17:44
 4/4 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok
2014. febr. 10. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!