Mit tudok tenni ha a péniszem makkjáról a fityma nyugalmi állapotban könnyedén lejön de errekció esetén nem tudom a makk alá húzni. Még nem voltam csajjal de lehet hogy az segítene a dolgon? 16f
Nem, az nem segítene.
Ami (aki) segít, az az urológus, aki ezzel a dologgal (fitymaszűkület) foglalkozik. Olvass utána, tengernyi kérdés, válasz van ebben a témában.
Igen, sajnos ez fitymaszűkület lehet.
Érdemes lenne megmutatni szakembernek, még mielőtt egy lánnyal összejönne a dolog, nehogy kellemetlen legyen az első aktus.
Az hagyján, hogy kellemetlen, de egyenes út a parafimózis felé, ha ezt így megpróbálod (keress rá a parafimózisra - hidd el, hogy ezt nagyon nem akarod).
Fordulj orvoshoz, mielőtt ez megtörténne!!!
Mindenkeppen olyan orvost valassz, ha kell majd, amelyik nem akar nekiesni es az egeszet levagni (teljes korulmeteles) mert azzal en is nagyon megjartam.
Ha nem valik be, amiket javasolnak itt, akkor kellhet egy bemetszes, vagy egy plasztika, esetleg reszleges meteles. Annal durvabb nem kellhet. Aki teljes korulmetelest javasol, azt hagyd ott, mert 2014 van, ilyen problemat nem gyogyitunk teljes fitymalevagassal, csak a sivatagban.
Vigyazz magadra!
tuti ezt nem kell körülmetélni ha az orvos ezt javasolná akkor keress fel másik orvost vagy előre közöld hogy ezt el akarod kerülni és megakarod tartani a fitymád.Lehet elég a bemetszés vagy a fityma ill z plasztika,ekkor bemetszéssel lazítanak a fitymán.
Enyhe szükületed lehet.urologushoz el mehetsz egyedül is,csak meg kell nézned a rendelési időt és elmész hozzá,nem kell beutaló,semmi hozzá.
Házilag otthon a meleg vízes fityma tornáztatás (olyan mint a maszturbálás húzogatod a fitymád)talán javíthat,a te esetedbe akkor hasznos ha már merev a péniszed is úgy is tovább húzogatod a fitymád,de nem erőltetve,csak finoman.Idővel ez tágíthat a fitymán.Ha javítana érezni fogod mert könnyebben tudod hátrahúzni és már nem feszül,de ha pár hét alatt sincs javulás akkor urologushoz kell menned.Nagyon óvatosnak kell lenned,nem szabad erőltetni,ne hogy a makk sebesedjen,vagy berepedezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!