Enyhe fityma szükületem van ( a makk alá le tudom huzni csak vissza megy a makkra) próbáltam több ovszert. Méretbe meg találtam csak a fityma le tolja egy kicsit mi a teendő?
Enyhe fitymaszükületet nem kell körülmetélni,vigyázni kell az orvosokkal mert sok metélni akar mindenképp,amire nincs is szükség.
A fitymaszükületet lehet bemetszéssel,z és fityma plasztikával is kezelni ekkor nem távolítják el a fitymát ami a makkot fedi csak lazítanak a fitymán.
Menj el urologuhoz egyedül is elmehetsz nézd meg hogy a helyi kórházba mikor rendel és menj el nézesd meg vele,és hallgasd végig az orvost majd ha a köürlmetélést mondaná mond el neki hogy te ezt mindenképpen el akarod kerülni,meg szeretnéd tartani a fitymád.
Menj el akár több orvoshoz is.
Addig is tornáztatni tudod a fitymád,óvatosan meleg vízben ha merev a péniszed húzd hátra többször is fitymát attól tágulhat,de nem szabad erőltetni.
De nem kell metélni,ne is hagyd.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!