Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Valaki segítene nekem?

Valaki segítene nekem?

Figyelt kérdés
A 14 éves fiamnak pénisz szűkülete van. Mit lehet vele tenni ha nem akar orvoshoz menni?Szerintetek? Minden ötletre nyitott vagyok.
2015. jan. 20. 22:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem mi az a pénisz szűkület de szerintem ki kell tágítani
2015. jan. 20. 22:04
 2/9 A kérdező kommentje:
igen és azt hogyan?
2015. jan. 20. 22:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Urológushoz kell vinni, ott rendbe teszik. Lehet, hogy elég , ha felhúzzák a bőrt, de lehet, hogy műtik, bemetszik, vagy ha nagyon szűk, körbemetélik.
2015. jan. 20. 22:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Ja, esetleg annyit megtehettek, hogy otthon a fürdőkádban szappanozáskor hátrahúzza a bőrt, és kicsit "húzogatja, tornáztatja. Ha nem túl vészes, ez is elég lehet, de ha nincs eredménye, orvos!
2015. jan. 20. 22:21
 5/9 anonim ***** válasza:
A fiadnak (ha csak nem te vagy az a fiú) fitymaszűkülete van. Orvoshoz kellene fordulnotok, még ha ez kellemetlen is számára! Mondd el neki, hogy a vizsgálat nem hosszú. Hamar túl lehet esni rajta. Az otthoni kísérletezéssel rontani is lehet a szűkületen, ezért először inkább nézessétek meg!
2015. jan. 20. 22:57
 6/9 anonim ***** válasza:
89%

na az utolsónak még esze is van

inkább az orvos mint a húzogatás mert ha súlyos akkor parafibrózisa is lehet ami magyarul spanyol gallért lehet amit azonnal vágni kell egy fél órán belül különben elhal a makk

2015. jan. 20. 23:00
 7/9 anonim ***** válasza:
*parafimózis
2015. jan. 20. 23:01
 8/9 anonim ***** válasza:
64%

Péniszszűkület, parafibrózis... úristen! Mi jöhet még? xD

Kedves kérdező! Azt kellene egyértelműsíteni mi a baja a fiadnak! Fitymaszűkület? Húgycsőszűkület? Ebből, amit így kiírtál nem fogjuk megtudni.

2015. jan. 21. 01:11
 9/9 anonim ***** válasza:

Fitymaszükület,nem pénisz szükület.

És orvos tuná megállapitani,hogy mit lehet vele kezdeni

2015. jan. 21. 14:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!