Milyen körülmetélve a szex?
Egyébként szeretném tudni, hogy körülmetélve mégis miért jobb a szex? Állítólag a TKM-nél, folyton kell síkosítót használni, ez a gondolat valahogy nem tetszik.
Ha élvezetesebb lesz tőle a szex, akkor az miért lesz az?
Nem lesz jobb a sex,ez tévhit,azok a felnőttkênt metêltek is megmondták akiknek jól sikerült a műtét.
Ez csak duma,sokszor ezzel próbálnak rávenni,meggyőzni másokat metêlésést válassza.
Alaposan néz utána hogyan tudnának kezelni,milyen lehetőségek vannak mêg és ha marad a részleges metêlés ott sem mindegy mennyit is akarnának levágni.
50%-ossal vigyázz,ő metélés mániás nő ês még gyerekeket is megpróbált rávenni metêlésre.Vele óvatos legyél!
Ha rajta múlna mindenki metêlt lenne.
Részleges metélésnêl meg van hogy csak picit vágnak le a fitymából és mivel van,hogy valaki úgy születik,hogy picit rövidebb a fitymája,nem fedi a makkját teljesen így ha te esetedben is csak picit kellene levágni lehet ilyen természetes hatású,kinézetű maradna a fitymád.
De járj utána hogy mégis kb mekkora részt kellene levágni a fitymából,meg ki műtene,az orvos ügyességén sok múlik.
Az, hogy meghagyják-e, rajtad is múlik. Tisztázd magadban le, mit szeretnél, anélkül, hogy bárki véleménye befolyásoljon! Metéltetni vagy megmenteni a fitymádat?
Amíg nem tudsz dönteni, ne műttess! Ha nem tudsz dönteni, kérd semleges szakember segítségét! Hülyeséget minden esetre ne csinálj!
Máshová is hozzászóltam, most ide is bemásolom:
Hadd szóljak hozzá a témához mint blankolt :D
20 éves voltam, amikor meg kellett csinálni a dolgot. A probléma az volt, hogy merev állapotban nem ment hátra a fityma. Normálban minden rendben volt, rendesen tudtam tisztogatni. Azt gondoltam, hogy egy egyszerű fitymafék elvágással meg is lehet oldani a problémát. Fel sem merült bennem a körülmetélés. Az urulógus megállapította, hogy valóban rövid az a rohadt frenulum, és egy gyors, rutineljárás során el is lett távolítva.
Örültem, hogy letudtam a problémát, de miután begyógyult a seb és kísérletezgettem, sajnos kiderült, hogy a dolog nem lett jobb. Továbbra is olyan volt mintha egy ping-pong labdát próbálnál átpréselni a slaggon, hogy egy érhető hasonlatot mondjak.
Visszamentem a dokihoz, és körülmetélést javasolt. Én pár napos gondolkodás és kutatás után belementem a dologba. Igazából sok választásom nem nagyon volt. Vagy ez, vagy marad a fentebb leírt állapot, amiben sajnos nem túl kellemes a szex.
Előre szólok: a műtét nem egy leányálom. Még akkor is ha, alaposan érzéstelenítettek. Nem fájt, de az a kiszolgáltatottság nagyon kellemetlen. Erre pszichésen fel kell készülni.
A műtét után: a gyógyulás az olyan 2-3 hét, ami nem túl kellemes. A reggelek nagyon borzalmasak voltak. Az éjszakai merevedés során ugyanis jól megfeszülnek a varratok, ami nem túl kellemes. Erre azt javaslom, hogy vágjad magzatpózba magadat. A makk pár nap alatt hozzászokik az új körülményekhez, kialakult rajta egy hámréteg, ami egyszerre száraz és puha is egyben. A makkod valóban veszít az érzékenységéből, de pont annyira, hogy rendesen fel tudjál venni egy gatyát, és ezzel együtt a szex is jó.
Ami nagyon fontos! Állandó kamillaborogatás. Az nagyon sokat segít. Ha a makk nehezen alkalmazkodik, akkor javaslom a Lidocain kenőcsöt. Nekem be volt készítve, de szerencsére nem volt rá szükség.
Ha a műtét utáni 2-3 hetet túlélted, akkor már semmi baj. A szex élvezetes, és bár sokan nem hiszik el, de a maszti se jelent akadályt. Más technikával persze :D. És ami nagyon jó a dologban az a higénia. Ekkor tudatosult bennem az, hogy hiába mossa az ember rendesen ahogy apuci tanította, 100%-osan lehetetlen tisztán tartani a fitymás péniszt. Legfeljebb csak akkor ha fél óránként elmész zuhanyozni.
Mivel nincsen fityma, nincsen ott mögötte az a szemgma ami elég büdös tud néha lenni.
Végezetül: vannak itt egyesek, bizonyos fórumokon akik propagálják a dolgot. Én úgy vagyok ezzel, hogy a természet semmit se csinál véletlenül. A fitymának meg van a maga rendeltetése. Nem vagyok híve a csecsemők béankolásának, mert szerinte annak hosszútávon komoly pszichés gondjai lehetnek. Viszont azt se szeretem ha valakik csak tudatlanságból fröcsögnek, rendben van nem szeretjük a zsidókat, OK. (Ilyenkor mindig az derül ki.) De ne mondjon már demagóg hülyeségeket.
Az én magam szubjektív tapasztalata az, hogy a dolgonak nincsenek se hátrányai, se annyira előnyei. Illetve vannak hátrányai, de azok a műtét utáni 2-3 után eltűnnek. Előnye, meg mint már mondtam, hogy nincsen akkora bűz a gatyádban. Nincsen semmi gond, csak a műtét utáni időt vészeld át.
Remélem kielégítő válasszal szolgáltam.
Béke.
26-os vagyok
Hát a youtube-on vannak videók, de szerintem ne nagyon nézz beléjük...
A varratok-márha a doki olyat használ-2 hét után kipotyognak. De a szórakozással még valóban várni kell még egy kicsit.
Szia!
Én a helyedben több orvos véleményét is kikérném még mielőtt döntenék és elmondanám hogy én mit szeretnék,mert nem feltétlenül szükséges a metélés sem.
Szerintem mond el hogy te mit szeretnél,megvalósítható az és kész.A legtöbb rövid fitymafékkel rendelkező esetében nem volt szükség a műtét után sem metélésre ha már itt az egyik hozzászóló a saját esetét leírta.Így ne siess el semmit sem.
És ha nincs szükség teljes metélésre sem,hiszen félig lejön a makk akkor igen csak gondold át hogy nem kell ott mindent levágni ám.
Én nem sietném el.Több orvost felkeresnék,elmondanám én mit szeretnék.
Azért majd írd meg ha megműtöttek és emeld ki a kérdésedet hogy megtudjuk mi lett végülis.
De sokáig ne várj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!