Sex közben nem áll föl, ti hogyan oldottátok meg?
Sziasztok, ugye egyszer már írtam, hogy a farkam sex közben nem áll föl, stresz,lelki eredetű probléma, szorongás, félelem ugye ezek az indokok lehetnek, legalábbis ezeket írták a kérdésemre, impotens nem lehetek (bebaszna 17 éves koromban), mert egyébként föl áll maszturbálásnál...
Az első sexnél, mikor a szűzességem el vesztettem 6 napja, akkor tökéletesen működött, de utánna már a másik 2 alkalomnál nem (az egyik előtt ki vertem)
Nos a kérdése adott, ti az ilyen gondotokat hogyan oldottátok meg ?
szexelj olyannak akit kivansz
nekem pl. a duci nagymelluek szoros nunival :)
Tulságosan rágörcsölsz.Attól félsz hogy nem tudod teljesiteni ami bevállaltál,benned van a megfelelési tudat.
Ez viszont le blokkol .Ne felejtsed,a szex az agyban játszódik,a pö**ünk csak kellék hozzá.
Én ezt úgy oldottam meg,ha lesz szex akkor lesz,ha nem akkor majd legközelebb.Elmúlott a lelki teher,és úgy ment minden ahogy menni kellett .De ezt a barátnődnek is tudni kell .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!