Fityma szűkülettel lehet szexelni?
Figyelt kérdés
Van valami kockázata a dolognak?2015. febr. 20. 19:54
1/12 anonim válasza:
Csak az, hogy esetleg a művelet során megreped a szűkületnél és szűkölve visítasz a fájdalomtól és örök életre elmegy tőle a kedved.A kis vérzés az semmi a fájáshoz képest.
2/12 anonim válasza:
Részedre a fájdalom.Óvszerrel óvatosan elmegy még .
3/12 anonim válasza:
Fájdalom, sérülés és legrosszabb esetben, ha a fitymád a makk mögé szorul, parafimózis.
Előbb inkább fordulj orvoshoz!
4/12 A kérdező kommentje:
Már voltam orvosnál. Nem hanyagolom el a problémát.
Csak nem tudom ha idő közben úgy alakulna a dolog, akkor nyugodtan belemehetek-e, vagy inkább szüneteltessem a dolgot.
2015. febr. 20. 20:14
6/12 anonim válasza:
Amíg meg nem oldódik a probléma, inkább szüneteltesd!
7/12 anonim válasza:
Az attól függ, milyen fokú a fitymaszűkületed!?
Kockázata minden dolognak van. Ennek a szűkület miatt magasabb, mert ha a fitymád a szűkület miatt nem bírja az aktust, meg fog repedni, és irány a sebészet!
8/12 A kérdező kommentje:
Relatív szűkületem van. Csak merevedési állapotban jelentkezik. Kb. a makkom feléig tud visszahúzódni a fityma.
2015. febr. 20. 21:23
9/12 anonim válasza:
És ha teljesen hátramegy mereven, akkor mi történik? Megakad a makk alatt és megszorul? Vagy nem okoz gondot és vissza is megy rendben?
10/12 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem megy tovább. Egyszerűen elkezd szorítani. Érzem, hogy feszül a fityma. Nem erőltetem mert nem akarom, hogy elrepedjen a bőr.
2015. febr. 20. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!