Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Milyen körülmetélve a szex?

Milyen körülmetélve a szex?

Figyelt kérdés
Jobb lesz tőle nekem és a nőnek is valamivel, vagy semmi változás nem lesz? Hamarosan nagy valószínűséggel körül fognak metélni.

2015. febr. 23. 17:53
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
19%

És a doki műtétről beszêlt mint megoldás?

Mert nem csak a tkm létezik,van hogy lazítanak a fitymán,de nem vágják azt le.

Tehát mivel se krém,se házi módszer nem válik be így ha kell több orvost is fel kellene keresned,elmondani mi a problémád es elmondani hogy te a metélést szeretnéd elkerülni így mondja el a többi lehetőséget neked,a többi műtéti megoldást.

2015. febr. 23. 19:41
 12/32 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem ne siess el semmit,több orvossal beszéld át a műtéti lehetőségeket.
2015. febr. 23. 19:44
 13/32 A kérdező kommentje:
Részleges körülmetélésről beszélt nekem.
2015. febr. 23. 19:45
 14/32 anonim ***** válasza:
19%
Bemetszésre is rákérdezhetnél,meg más műtêti megoldásokra is, jobb lenne több orvos véleményét kikérned,illetve itt az oldalon volt akinek ugyanez volt a baja és metélés nêlkül megúszta.Kikéne írnod új kérdést hogy akinek rel.fitymaszűkülete volt és műtötték írjanak,olyanok főleg akiket nem metéltek körül.Velük priviben is tudnál beszélni.
2015. febr. 23. 19:57
 15/32 anonim ***** válasza:
25%

Nekem is relatív szűkületem volt.

Akkor ernyedten hátra tudtam húzni, mereven viszont nem teljesen.

Úgy gondoltam az orvosok csak tudják, hogy mit csinálnak.

Meg akkor még nem lehetett ennyi helyen utánajárni, és hagytam magam rábeszélni.

Azelőtt azért nem tudtam a szexet maradéktalanul élvezni, mert mindig előrecsúszott és úgy maradt a fitymám.

A körülmetélés után pedig az érzékenysége csökkent eléggé.

Szóval kb. ugyanolyan, talán így kicsit rosszabb, inkább az a gáz, hogy síkosító kell mindenhez, amit ha előre odakészítesz azért nem jó, ha előjáték alatt kell elővenni, akkor meg azért. Meg néha megöli a hangulatot, hogy vajon mit gondol róla a partner.

Persze leginkább semmit, mert a többség akkor lát ilyet először. Nem szokott gond lenni, ha kicsit csúnyább a heg, mert a nőket te érdekled. Csakhát akkor is eltelik pár hét, míg maradéktalanul megtanulnak vele "bánni", de ne aggódj neked évek fognak kelleni.

Mit csinálj és hogyan, ha történetesen közösen kell zuhanyozni más férfiakkal. Milyen alsógatyát vegyél és milyet ne, stb. Én minden más megoldást előbb javasolnék, mint ezt, te még ki tudsz próbálni más kenőcsöt, más módszert is, én már nem.

2015. febr. 23. 20:44
 16/32 anonim ***** válasza:
13%

Hát igen, az ember manapság nagyon kiszolgáltatott, kedves előző. Az orvosok "csak jobban tudják" mi nekik az egyszerűbb, meg hogy tudnak több pénzt kisajtolni a bizalommal hozzájuk forduló betegek kárára. Ha nem lenne ilyen probléma velük, hidd el, nem félnének alaptalanul tőlük az emberek, és feleennyi fitymaszűkületes meg rövid fékes kérdés nem lenne itt, az emberek nem fordulnának internetes fórumokhoz, szakavatatlan emberekhez praktikákért, hogyan tudják "kicselezni" az orvost vagy az orvos hülyeségeit.

Ezért fordulnak sokan ide is, mert a remény hal meg utoljára a műtőasztalon, mást nagyon nem fognak megtudni a minden ilyen topikba értetlen eszementek által odaokoskodott használhatatlan sablonpraktikáknál, vagy hogy menj orvoshoz, amit ő is pontosan tud. Mások meg előtte cselekszenek, aztán gondolkoznak, hogyan, merre tovább, miután már megcsinálták a bajt. Az ilyeneket tartom felelőtlen agyatlanoknak. Először vágat, aztán meg nyavalyog, hogy nem tudja mit kéne. Pedig erre előtte kéne gondolni!

És itt szerintem az emberek most már nem is elsősorban praktikákért fordulnak ilyen helyekre most már. Vagy csodára várnak, hogy jöjjön valaki, aki tudja a tutit is, nemcsak ömleszti a sajtot minden egyes topikba még kibörnáutoltan is, vagy mert bátorításra van szüksége, amit otthon is van, hogy megkaphatna, de ahhoz meg gyáva szerencsétlen, hogy felvezesse, ezért ott inkább nem kapja meg. Itt viszont az a baj, hogy sokan trollkodnak csak rajtuk, (mondjuk aki hülye, azon lehet is,) vagy hátsó szándékkal közelítenek a segítséget (és nem hokipartnert) kereső gyanútlan naiv emberek, emberpalánták felé. És ez az oldal sajnos hemzseg az ilyenektől.

2015. febr. 23. 21:20
 17/32 anonim ***** válasza:
0%

Az orvos legalább abban normális volt hogy nem egyből teljes metêlést akart.

Menj el orvoshoz vissza,kérd meg hogy rêszletesen mesêlje el,hogy a műtétet,végeredményt hogyan is képzeld majd el es mesêljen arról is hogyan kezed otthon a sebet.

Alaposan nézz utána mindenek,de ne ülj el a problémádon,merz nem oldódik csak úgy meg.

2015. febr. 24. 20:26
 18/32 anonim ***** válasza:
0%

Sorry kezeld a sebet.

A részeles metélés még mindig jobb alternatíva mint a teljes.Viszont nagyon nem mindegy kinek a kezébe kerülsz,mennyire ügyes kezű doki.

2015. febr. 24. 20:31
 19/32 anonim ***** válasza:
88%
Rosszul tudod. Csak a teljes körülmetéléssel párosulnak azok az egészségügyi előnyök amelyek miatt sokan bevállalják még akkor is, ha nincs is szűkületük. A bemetszés ronda, a részleges körülmetélésnek meg szerintem semmi értelme. Ha már csinálunk valamit, akkor azt csináljuk rendesen!
2015. febr. 25. 08:40
 20/32 A kérdező kommentje:

Szerintem pedig jobban fogok járni a részleges metéléssel, mint a teljessel.

A fityma biztos nem véletlen van ott ahol. Jó pár évig velem volt, és szeretném legalább egy részét megtartani. Nem akarok az egésztől megválni. Ezt a síkosító dolgot szeretném elkerülni.

2015. febr. 25. 18:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!