Péniszbe vazelin? Nekem az lenne a bajom h lógva 4-5-6cm de alva eléri a 16-17cm és úttana olvastam h a vazelin nem nagyon hatasos és elment tőle a kedvem, de viszont tudnátok nekem valamit ajánlani? 16/F
A vazelin nagyon hatásos, konkrétan elrohad tőle a péniszed.
Ha elmész a szegedi urológiai klinikára, ott a legfelső szinten vannak fényképes tablók műtétekről, ahogy Pajor processzor úr próbálja megmenteni máshonnan átültetett bőrrel azon betegek péniszét, akik a börtönben (vagy máshol) vazelint fecskendeztek a nemi szervükbe.
Plasztikai sebész tud neked korlátozott mértékben pénisznagyobbítást, illetve péniszvastagítást csinálni.
A hosszabbításra a következő módszerek vannak:
- leválasztják a péniszt a testen belül a szalagokról, kijkebb húzzák és ott rögzítik;
- leszívják a pénisz fölötti részen a zsírt az alhasadról, így optikailag nagyobbnak fog tűnni.
A vastagításra a következő módszerek vannak:
- valamilyen STERIL feltöltőanyagot (tehát nem vazelint) fecskendeznek be a pénisz bőre alá (hialuronsav vagy a ma már kevéssé használt szilikonolaj);
- leválasztják a pénisz bőrét, és a test más pontjáról, például hasról vett zsírszövet-csíkot csavarnak rá, és visszahelyezik a bőrt.
A vastagítás eredménye sajnos hülyén fog kinézni, mert a makk nem lesz vastagabb tőle. Úgy fog kinézni, mintha egy vastag kifliből kilógna egy vékony kis virsli.
A pénisz nagyobbítására jelenleg nincs lehetőség. Neked nincs is szükséged erre, mert a péniszed már most is jó méretű!
Miért szeretnél még nagyobbat?
De miért zavar?
A lankadt méretednek nincs sok jelentősége. Használni is mereven fogod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!