Barátaimmal tervezem kipróbálni a füvet, de nem olyan régen olvastam egy cikket, hogy eltorzítja a spermákat. Ha csak egyszer próbálom ki, ahogy tervezem, akkor ugye ettôl nem lehetek egybôl meddô?
Figyelt kérdés
2014. aug. 1. 01:50
1/11 t_GaRami_a válasza:
Ennyitől nem, de a fű úgy is növény, szóval te csak kertészkedsz.
2/11 anonim válasza:
Elso azert nem art tudni h milyen minosegu a fu nem?
3/11 t_GaRami_a válasza:
De, az is igaz, viszont egy alkalomtól tuti nem lesz meddő. Kivéve, ha mondjuk nem pár grammot szív, hanem több kilót. Viszont akkor előbb hal meg, na mindegy. Ha a mondatom második felére értetted, akkor az egy vicc volt. A Fűre tépni szabad c. filmben volt egy hasonló poén és ezt figuráztam ki.
4/11 anonim válasza:
Az a baj, hogy a buta emberek mindent elhisznek. Ne vedd bántásnak, de buta vagy. A fűnek semmilyen káros hatása nincs, de ennyi ésszel inkább ne szívj semmit.
5/11 A kérdező kommentje:
#4 bizonyított,hogy van káros hatása. Ha nem hiszed,te vagy a "buta" és neked nem kéne szívnod...
2014. aug. 1. 21:45
6/11 anonim válasza:
Mindennek van káros hatása,még a számítógépezésnek is vagy a kávé ivásnak. Semmi sem tökéletes az életben főleg nem a drog.
Azok a káros hatásai a fűnek amiket Ti olvashattak az interneten annak szerintem 40%-a nem igaz csak elrettentés. Persze tagadhatatlan,hogy mondjuk lassabb lesz tőle az agyad működése DE! ez is csak jelentős mennyiség elszívása után.
Ha egyszer kipróbálod akkor nem lesz semmi bajod sem ... már pedig Te kedves kérdező állítólag csak egyszer szeretnéd kipróbálni.
Amúgy meg egyáltalán nem leszel tőle meddő egyből.
7/11 anonim válasza:
Bakker, úgyis kipróbálod ha már agyalsz rajta. én is próbáltam többször is, de egyszerűen nem jön be. Piázni jobban szeretek. Az agyzsibbadás jó érzés, de bepunnyadok tőle, szakaszossá válik a gondolkodásom (szerintem idő is esik ki) és menni sem tudok, mert a lábaim szinte mintha ott sem lennének. A kiszáradáson lehet javítani, de az is zavaró. Anno mikor próbálgattam ( azt hittem rosszkor próbálok rossz anyagot és azért nem jön be, de láttam, hogy a többinek bejön és ezért próbáltam többször is) egyedül akkor volt jó (jobb!) mikor itthon egyedül bekapcsoltam a zenét és ledöglöttem a kanapéra. Az ilyen igazi gengszter rapper életérzést sugallt, viszont társaságban vagy utcán egyszerűen belémvág a para. Ugyanis az értelmes énem is megmarad kissé és pontosan tudom, hogy le van nullázva a testem és az agyam, ezért akárki azt csinál velem amit akar és esélyem sincs magamat megvédeni. Kipróbálni ki "kell", van akinek bejön van akinek nem. Van aki bevallja és vana ki olyan "menő", hogy nem jön be, de mégis mindig beszív. Én mindenesetre azt mondom ha be is jön, hogy arra figyelj oda, hogy soha ne függj tőle. Ja és nem vagyok drogos, fűnél keményebbet nem próbáltam soha, viszont letettem a cigit és az is elég kemény legális drog. :)
9/11 A kérdező kommentje:
#8 köszönöm az építô hozzászólásod. nem süllyedek le a szintedre... :)
2014. aug. 6. 00:57
10/11 anonim válasza:
Tudod te egyáltalán mi az hogy függöség? Mert ahogy én elnézem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!