Relatív fiytmaszűkületnél elég lehet-e a bemetszés? Semmiképp sem szeretném a körülmetélést, mert sok rosszat hallottam és olvastam róla, egyesek megbánták (kiszárad a makk, vagy elcseszik a körülmetélést és csúnya lesz)
Nemrég valaki említette egy hozászólásban a bemetszést, mint áthidaló megoldást.Mivel relatív a szűkület, így hátra tudom húzni a bőrt merev állapotban, és az egész makk látszik(szabad), ezért merem remélni, hogy elég a bemetszés. (viszont így nagyon feszes a bőr merev állapotban)
Ha valaki túl van már ezen a dolgon (Relatív fitymaszűkület), és tud segíteni tanáccsal, esetleg urológus, vagy általános orvos, annak nagyon örülnék.
Off: erdekelnek a valaszok.
Bocsi kerdezo!
1-es: köszi :)
2-es, semmi baj, ez még belefért :)
te is inkább bemetszettnél, mint metéltetnél, ez érthető :)
Ilyen esetekben nem is bemetszeni szoktak ,hanem 1-2 mm ert
levágnak a bőr elejéből .Ez a megoldás a bemetszésnél is jobb .
A körülmetélésről nekem csak jó tapasztalatom van, nem kell ettől idegenkedni. A fedetlen makk megedződik, ellenállóbb lesz, egészséges, jó dolog. Nem véletlenül végzik ilyen-olyan indokkal több ezer éve ezt a kisműtétet. Nem csak azok végeztetik el akiknek szűkületük van, hanem azok is akik tisztában vannak az előnyeivel, mind a férfi, mind a női oldalon.
A bemetszésnek semmi értelme: egyszerűen ronda lesz szerintem, de ez persze magán vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!