Relatív fiytmaszűkületnél elég lehet-e a bemetszés? Semmiképp sem szeretném a körülmetélést, mert sok rosszat hallottam és olvastam róla, egyesek megbánták (kiszárad a makk, vagy elcseszik a körülmetélést és csúnya lesz)
Nemrég valaki említette egy hozászólásban a bemetszést, mint áthidaló megoldást.Mivel relatív a szűkület, így hátra tudom húzni a bőrt merev állapotban, és az egész makk látszik(szabad), ezért merem remélni, hogy elég a bemetszés. (viszont így nagyon feszes a bőr merev állapotban)
Ha valaki túl van már ezen a dolgon (Relatív fitymaszűkület), és tud segíteni tanáccsal, esetleg urológus, vagy általános orvos, annak nagyon örülnék.
Na ha jogász vagy valóban akkor elég okos ember lehetsz,mármint biztosan könnyen tanultál.
Így szerintem vegyél erőt magadon és nézesd meg magad urológussal,legalább orvos is lásson most már.
Az urulógusok véleménye egyöntetű: mindenkit körülmetélnek, aki a kezük ügyébe kerül,
én inkáébb a hasonlóű problémával küszködők tapasztalataira vagyok kíváncsi, pro és kontra.
Mivekl hátra tudom húzni a bőrt teljesen merev állapotban is, így nem szükséges, pláne nem a teljes körülmetszés.
A fitymát a bene lévő idegvégződésekkel együtt miért távolítanám el?
Tele van a net és a gyk olyan emberekkel, akik megbánták, és úgy néz ki a makkjuk, mintha rohadna, s kiszáradt, csúnya.
Naponta 2x mosom, tehát a higiénia hiánya sem indokolja.
A sivatagi népeknél, ahol tisztálkodásra nics, vagy alig van mód, ott hasznos lehet.
kb 40-50 fórumot olvastam vélgig, mivel végleges döntés.
volt, aki arról panaszkodot, hogy orál szexnél semmt sem érez, és nem akarok így járni én is.
fityma.net-->itt segítenek mindenkinek, kivéve, akinek abszolút fitymaszűkülete van.
Az 50%-osra ne hallgass az nő és mindenkit erre akar rávenni és nem mond igazat!
Nem mondja el a tényeket,a valóságot,a lehetőségeket!
Neki a metélt jön be ezért mindenkit csonkoltatna ha tudna,még csecsemőket is mint már írta!
Hazudzik,úgy állítja be mintha csak a metélés léteznek,Győrben lakott korábban egy kollega és az ő kisfiának ott csináltak bemetszést a fitymáján és nincs vele azóta sem baj.És más kórházakban is van orvos aki megcsinálja amit te akarsz.
Kérdező!
Nem minden orvos metél csak,ez tévedés,ha kell több orvost is keress fel és mond el nekik mi a helyzet veled,nézesd meg magad és a végén mond el te mit szeretnél.HOgy nem akarsz metéltetni és kész.
Nem csak a metélés létezik mint megoldás és nem is minden orvos csak ezzel foglalkozik.
Tehát akár orvossal telefonon is konzultálhatsz ezügyben hogy nem akarsz metélélst és valóban ha nincs olyan baj mért vágatnád le és mért csúnyítanád el magad.Mért tennéd ki magad ennyi fölösleges fájdalomnak és kellemetleneségnek.
JOgász vagy,nézz utána dolgoknak mielőtt bármi is csinálnál amit aztán majd megbánhatsz.
Kérdező!
MÉg annyit hogy nem azért akarnak mindenkit metélni mert csak ez a megoldás létezik,hanem arról van szó hogy tb támogatott tehát pénz is jön be ez után + az van hogy ez az orvos számára egy könnyű,gyors műtét és nem akar vesződni.
Volt hogy egy orvos ezt el is merte mondani.
De mondom erőszakkal nem metélhetnek körül.
Ha te más megoldást akarsz meg kell azt csinálnia a dokinak.
A 50%-ossal meg vigyázz,ahol fitymaszűkület mint kérdés ott van,ott ő is jelen van.
A metélés nem olyan rutin műtét,meg kis semmiség,ott ahol 4-6 hétig nem gyógyulsz meg és a legnemesebb és legintimebb helyet érinti és vérzik,fáj,gennyesedik hetekig,kötözgetni kell az nem olyan kis semmiség
Az en paromnak is azthittuk hogy fitymaszukulete van,teljesen annak tunt,aztan megmutatta magat urolugusnak es csak rovid volt a fek..egy picike mutet helyicerzestelenitesben es egy het alatt meg is gyogyult!:)
Menj el orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!