Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Relatív fiytmaszűkületnél...

DrBori András kérdése:

Relatív fiytmaszűkületnél elég lehet-e a bemetszés? Semmiképp sem szeretném a körülmetélést, mert sok rosszat hallottam és olvastam róla, egyesek megbánták (kiszárad a makk, vagy elcseszik a körülmetélést és csúnya lesz)

Figyelt kérdés

Nemrég valaki említette egy hozászólásban a bemetszést, mint áthidaló megoldást.Mivel relatív a szűkület, így hátra tudom húzni a bőrt merev állapotban, és az egész makk látszik(szabad), ezért merem remélni, hogy elég a bemetszés. (viszont így nagyon feszes a bőr merev állapotban)

Ha valaki túl van már ezen a dolgon (Relatív fitymaszűkület), és tud segíteni tanáccsal, esetleg urológus, vagy általános orvos, annak nagyon örülnék.

2014. nov. 25. 14:16
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek a választ.

30-as: köszi,:) a féket még 2012-ben átvágattam, és tényleg sokkal jobb így.

2014. dec. 9. 10:03
 32/40 anonim ***** válasza:
33%

Látod ha körül tekintő vagy és sok helyre mész,nagyon utána jársz akkor lesz eredménye!

Sajnos valóban vigyázni kell mert sokszor csak a fék rövid vagy csak apróbb beavatozásra lenne szükség és ha valaki nem néz utána alaposan akkor nagyon rosszul járhat.

Jó lenne ha jogászok már ezzel a témával is foglalkoznának,mert olyan sokszor van az hogy legyen szó bármilyen műtétről egy kis beavatkozással lehetet volna megoldni a beteg helyzetét és lett belőle egy jó nagy vagdosás.

2014. dec. 11. 19:55
 33/40 anonim ***** válasza:
35%

Kedves Kérdező!

Lehet, hogy ezt a problémát vagy egy valamilyen hormontartalmú kenőccsel meg lehet oldani. Ha nem, akkor még mindig van a teljes körülmetélésen kívül két opció: bemetszés illetve részleges körülmetélés (a szűkület helyének és súlyosságának függvényében). Ha kenőccsel nem orvosolható a helyzet, akkor bemetszés, ha az sem oldja meg, akkor részleges metélés. Bár, a bemetszés meg szokta oldani.

Urológus: Uzsoki utcai kórház urológia osztályán dr. Tóth Zoltán főorvos, normális, 60 év körüli orvos, egyáltalán nem barbár (szerintem).

Mielőbbi gyógyulást kívánok!

2014. dec. 13. 16:29
 34/40 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Köszi

Még azt nem tudom, hogy a bemetszésből nem lehet-e bajom, olyan értelemben, hogy a hegesedés folyamán esetleg még rosszabb lesz a helyzet, tehát még szorosabb lesz a bőr?

(valaki írta, hogy a bemetszéssel rosszul járt)

2014. dec. 13. 18:48
 35/40 anonim ***** válasza:
Fitymafek vagasod mennyi ido alatt gyogyult?mennyi ido mulva lehet szexelni mutet utan?neten mindenhol mast irnak:(
2014. dec. 14. 12:00
 36/40 A kérdező kommentje:

3 hetet mondott a doki, de kb 10-12 nap alatt rendben volt az egész bléró.

Viszont betadinos oldatba kellett áztatni az egész makkot és a sebet, az nem volt épp kellemetlen, csak fárasztó és uncsi.

Továbbá, Algoflex fájdalomcsillapítót is szedtem, de azt csak pár napig.

A szexre 4 hetes önmegtartóztatást javasolt a doki, én 9 napig bírtam, és végül nem lett baj belőle.

2014. dec. 14. 18:53
 37/40 anonim ***** válasza:
88%
Koszonom szepen a segitseget,nagyon kedves vagy!Minden jot,Kellemes Unnepeket! :)
2014. dec. 14. 20:47
 38/40 A kérdező kommentje:
Szívesen! Neked is Kellemes Ünnepeket, és gyors gyógyulást :)
2014. dec. 14. 21:47
 39/40 anonim ***** válasza:
15%

Kérdező!

Kellemes Ünnepeket kívánok és nagyon gyors teljes gyógyulást neked és a többi hozzászólónak is természetesen!

Na mi lett,elég lett a bemetszés a dokinál?

Vagy esetleg részleges metélést végzett?

REmélem jól vagy és minden úgy alakult ahogy te szeretted volna és fölöslegesen nem kaszaboltak nagyon meg.Itt valaki írta hogy neki bemetszése volt és neki jó lett,szépen gyógyult.

2014. dec. 19. 19:57
 40/40 anonim válasza:
hali! engem rèszlegesen körülmetèltek kb fèl ève. ha mèg aktuális a dolog irj egy választ :) 19/F
2014. dec. 23. 01:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!