Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Relatív fiytmaszűkületnél...

DrBori András kérdése:

Relatív fiytmaszűkületnél elég lehet-e a bemetszés? Semmiképp sem szeretném a körülmetélést, mert sok rosszat hallottam és olvastam róla, egyesek megbánták (kiszárad a makk, vagy elcseszik a körülmetélést és csúnya lesz)

Figyelt kérdés

Nemrég valaki említette egy hozászólásban a bemetszést, mint áthidaló megoldást.Mivel relatív a szűkület, így hátra tudom húzni a bőrt merev állapotban, és az egész makk látszik(szabad), ezért merem remélni, hogy elég a bemetszés. (viszont így nagyon feszes a bőr merev állapotban)

Ha valaki túl van már ezen a dolgon (Relatív fitymaszűkület), és tud segíteni tanáccsal, esetleg urológus, vagy általános orvos, annak nagyon örülnék.

2014. nov. 25. 14:16
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
9-es, Te Hölgy vagy? Nekem fontos a nők véleménye is..
2014. nov. 27. 10:24
 12/40 anonim ***** válasza:
72%

Semmi ravaszság nincs abban amit mondtam és mindig a "segélykérő" (és a barátnője, felesége) érdekeit nézem. Egy mell plasztika ezerszer nagyobb műtét, mint egy körülmetélés, nők milliói végeztetik el a férfiak kedvére és még egészségügyi haszna sincs.

Akiknek volt már körülmetélt partnerük azok tudják a különbséget a körülmetélt/nem körülmetélt hímvessző között, és általában az a véleményük, hogy támogatják a műtétet.

2014. nov. 27. 10:48
 13/40 anonim ***** válasza:
12%
Tévedés. Te mindig a SAJÁT érdekedet nézed, sosem a segélykérőkét kedves előző, ezt mindenki jól tudja, akármilyen átlátszó is a dumád. :) Az egy dolog, hogy te a fél világot körülmetéltetnéd, de ne általánosítsd le a SAJÁT véleményedet közhellyé, mert rajtad kívül nem sok nő osztja, amit gondolsz! Jó?
2014. nov. 27. 12:11
 14/40 anonim ***** válasza:
9%

50%-osra ne hallgas mert valóban metélés mániás,ő még egészséges kisbabákat is kitenne ennek a felesleges fájdalomnak.

Attól hogy ő jónak látja nem mindenkinek az és sokaknak a végeredmény mint kinézet sem tetszik.

Beszólhatnak,megbámulhatnak érte,a makk kezdetben érzékeny lehet.És a műtét is igen lassan gyógyul és mivel a makk alatt varrják a maradék bőrt össze,azért ott a heg is.

EGyszer a hölgyike,itt próbáld egy régi 2000 előtti amerikai újság cikkel győzködni,aztán végig olvastam,volt hozzá fordító és az orvosok leírták hogy nem ajánlják nincs olyan egészségügyi előnye neki,ami miatt szükség lenne rá.Egy Spock nevű orvos aki korábban istenítette a metélést mára már ellenzi.

Nézd metélni biztosan nem kell téged,lehet a fitymaféked rövid netán.Orvoshoz menjél el nyugodtan és nézesd meg magad.

A metélés mániás azt ne írja már le milyen hosszú metéléskor a gyógyulási idő,és mennyi kellemetlenséggel jár.

2014. nov. 27. 14:40
 15/40 anonim ***** válasza:
15%

Tudod akinek volt körülmetélt és nem körülmetélt partnere az is ha szülne egy egészséges kis fiút,nem vágatná le és tenné ki fájdalomnak az csecsemőjét.Én nem tudnák egy egészséges kis babát fölösleges fájdalomnak kitenni!!!

Ha a felnőtt szenved a műtét után,akkor egy kis babának még jobban fáj az!!!!!

És azzal meg dícsekednék,hiába van laza erkölcs a mai világban már,hogy hány partnere volt,mert volt több metéltel,meg metéletlennel.

Akkor komoly érzelmei lehetnek ha úgy váltogatja a partnereit,mit más az alsóneműjét!

Attól mert kedves 50%-os te meg a metélés mániás barátaid úgy gondolják hogy szép,vagy jó dolog ez,elég sokan nem.

Nem hiába hogy a világon 70%-éka a férfiaknak nem metélt!!!!

2014. nov. 27. 14:43
 16/40 anonim ***** válasza:
0%

Még egy utolsó gondolat ha valakit szeretsz elfogadod a testét és nem akarsz neki műmellet ha már ezt hozod fel érvként.

Akkor állsz ki mellette műmell tekintetében ha valóban egészségügyi okból(egyik mell kisebb mint a másik jócskán,szülész után teljesen tönkre mentek neki,vagy nagy fogyástól stb)legyen az testi vagy lelki van rá szüksége,de nem azért mert neked a kövér mű cici tetszik.

2014. nov. 27. 14:49
 17/40 A kérdező kommentje:

Igazából attól félek, hogyha körülmetélném, a makkom idővel érzéketlené válna, miután megszokta a "szabadságot".

Ráadásul az eltávolításra kerülő fitymával a rajta lévő idegvégződéseket is eltávolítják (nyilván).

A féket 2 éve átvágattam, az már kipipálva :)

2014. nov. 27. 14:50
 18/40 anonim ***** válasza:
64%

Jaj ne! Előbb a metélős csajszi, most meg itt az okoskodós törp is!

Üdv az állatkertben, Kérdező! :D

2014. nov. 27. 15:21
 19/40 anonim ***** válasza:

Nem akarom sorról sorra cáfolni az okoskodó törp téves állításait, mert szerintem nincs szükség rá. Aki valamennyie értelmes nem veszi be ezt a maszlagot.

Azt viszont el szeretném mondani, hogy a körülmetélést a zsidók nem véletlenül tették a 8. napra. Ekkor gyógyul leggyorsabban a seb, ekkor már a baba elég nagy ahhoz, hogy ne legyen veszélyes a beavatkozás. Amerikában ennél sokkal hamarabb elvégzik a műtétet, 2-3 napos korban!

Komoly érzelmeim vannak, de volt már pár partnerem. Nincs laza erkölcsöm, de már régóta élek nemi életet és azt gondolom, hogy van tapasztalatom.

A kérdésre válaszolva: igen, a körülmetélés után a makk megedződik, ellenállóbb lesz, de nem lesz érzéketlen. Ha így lenne akkor az emberiség nagy bajban lenne. Gondolj csak bele, hogy ha nem lenne értelme, akkor valószínű már abbahagyták volna az emberek!

2014. dec. 1. 08:06
 20/40 anonim ***** válasza:
12%

nézd a makk mögé tudod a fitymát húzni amikor merev a péniszed akkor nincs nagy baj,

így nincs szükség metélésre,de menjél el orvoshoz és nézesd meg magad és mond el neki hogy ha lehet metélést nem szeretnél.

Amit meg az 50%-os írt nem minden esetben igaz,volt bizony aki elírta hogy neki igen csak negatív tapasztalatai adodtak.A babák körülmetélést meg hagyjuk,minden seb begyógyul,de hidd el ha egy felnőttnek fáj a heg,akkor hogyne fájna egy kis babának.Ha nem cseszik el a metélést akkor is sokaknak csúnya.

Nem kell amerikát majmolni,ott is 55-60%-ékra teszik a metéltek arányát,de ha világot veszed alapul akkor a világon a férfiak 70%-éka nincs metélve,nem hiába.

A metélés igen hosszú idő alatt gyógyul,és így kell helyt állni a munkahelyen is.

Nekem csak leégetés,vagy hámlasztás volt,nem tudom mi a pontos kifejezés a hasam fele(anyajegyet távolítattam el)és az is 2 hétig gennyezett és bizony simán a polón átütött,egy elég drága vízhatlan ragtapaszt kellett kérnem a gyógyszertárból és azt is sokszor át kellett tapasztani.Pedig az csak egy picike seb volt.

Itt jóval nagyobb sebről van szó,és hosszabb gyógyulásról.

De menjél el orvoshoz ez az első lépés!

Én amondó vagyok ha nincs szűkség vagdosásra akkor el kell kerülni.

2014. dec. 1. 10:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!