Miert van ez? Veletek is tortent ilyesmi? Mit tegyek ellene? 14/f
Figyelt kérdés
Szoval amikor kondizok akkor peldaul sulyzozas kozben vagy atoltozesnel vagy zuhanyzasnal felall a farkam.A zuhanyzo egyben van nincs kulon filke es minden ferfi meztelen.Legyszives mondjatok tortenetet ha latatok a konditerem zuhanyzojaban valakit allo farokal vagy ha barmi ilyesmi tortent veletek vagy latatok ilyesmit. Legyszi rendes valaszokat2015. jan. 27. 15:44
1/18 anonim válasza:
Rendszeresen járok kondiba, ilyet még nem láttam sosem, bár nem is szoktam nézni másokét. Hova jársz pontosan? Te tapasztaltál ilyet másnál is? Tekerd magad köré a törülközőt, vagy otthon zuhanyozz le.
2/18 anonim válasza:
Ebben a korban ez is könnyen előfordul .Mondom azoknak is akik ezután netán azt írnák hogy bi,vagy meleg vagy .
Ez pár hónap múlva elfog múlni,mert az ilyen dolgokat természetesnek veszed .Majd amikor hozzá szokol ,hogy az őltözködés ,fürdőzés ilyen helyen olyan természetes lesz,mit a súlyzó megemelése ,nem fog felállni .
3/18 A kérdező kommentje:
De en mar 1 es fel eve jarok konditerembe rendszeresen
2015. jan. 27. 15:52
4/18 anonim válasza:
# 1 es ,ha te nem láttál ,attól még lehet.A zuhanyzó meg azért van ilyen helyen ,hogy használják is .Nem pedig izzadtan ,bűdösen haza menni,arról nem is beszélve ha még fizet is érte.
5/18 A kérdező kommentje:
En fizetek erte es a korolkozot se tudom magamon hagyni mert nagyon nedves lesz
2015. jan. 27. 15:56
6/18 A kérdező kommentje:
Torolkozot*
2015. jan. 27. 15:56
7/18 anonim válasza:
Velem is volt ilyen tavaly es hasonlo helyzetbe mint te csak akkor csapattarsaimmal zuhanyoztam! Fordulj a fal felé es probalj masra gondolni! Egyebkent attol is lehet hogy masok nemi szerve lattan szexel valo kapcsolatot latod es ettol felall es nem arra gondolok hogy meleg vagy! 15\f
8/18 anonim válasza:
Fordulj befele,sokaknak van ilyen ebben a korban.
9/18 A kérdező kommentje:
Oke de akkor is latjak es amikor kimegyek a zuhanyzobol akkor foleg h latjak
2015. jan. 27. 16:34
10/18 anonim válasza:
Nekem is volt már olyan hogy felállt. Befelé fordultam,de akkor is volt aki észrevette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!