Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek? Valakivel tortent...

Mit tegyek? Valakivel tortent mar ilyesmi?

Figyelt kérdés
Félek hogy elvesztem a fiúbarátom.. Régebben nagyon jóba voltunk, de ahogy elkezdődött az új suli romlott a viszonyunk is. Már nem beszélünk és néha nem is köszön. Szerintetek talált helyettem egy új barátot? Beszéljek vele erről vagy ne?

2014. okt. 4. 16:18
 1/5 anonim ***** válasza:
66%
Bszelj vele, hatha segit, de nem hiszem.., Igy az is megoldas lehet, ha csak elfogadod a helyzetet, es tovabb lepsz
2014. okt. 4. 16:23
 2/5 anonim válasza:
ugyanebben a helyzetben vagyok én is, csak a férfi oldalról :(( én most annak örülnék a legjobban, ha kérne valami személyes találkát és megbeszélnénk mindent...én annyira akartam ezt a barátságot! lehet, hogy túlságosan is erőltettem a dolgot?
2014. okt. 4. 22:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Beszélsz vagy beszéltél vele? Esetleg megvárod hogy ő keressen téged? Én attól félek hogy nem kíváncsi rám:/
2014. okt. 5. 16:12
 4/5 anonim válasza:
Tegnapra én kértem találkát suli után. Rettenetes veszekedésünk volt, és a végén úgy búcsúztunk el, hogy nem haragszunk egymásra, de nem is vesszük olyan szorosra a kapcsolatot. Ma rendesen beszélgettünk meg hülyültünk már szünetekben, kb mint régen, de iskolán kívül egyenlőre tuti nem lesznek megint közös programok. Ifjonci szeszély csupán :)
2014. okt. 7. 17:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Ti legalàbb már beszéltek.:) mi még mindig nem :|
2014. okt. 16. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!