Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Körülmetélés, vélemény?

Körülmetélés, vélemény?

Figyelt kérdés
Rengeteg ellentmondást szült a körülmetélés. Nekem eü-i okokból azt hiszem szükségem lesz rá , de nem merek semmit se tenni ennek érdekében. Mindenki zsidózik és szidja az egészet. Állítólag a nőknek sem megfelelő. Hogy vállaljam ezt így be? Én magyar vagyok, de ezt hogy hitessem el ezután bárkivel is ha ez a műtét megtörténik?

2015. jan. 10. 15:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha szükséges, csináld. Nem kiállítási tárgy lesz, a homlokodra meg nincs ráírva, hogy átestél körülmetélésen. Nálam a párom nem panaszkodott érte, hogy rosszabb lenne körülmetélten. Nekem személy szerint hátrányom nem származott belőle.
2015. jan. 11. 17:33
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
A fitymaszűkületnek és a rövid féknek a legjobb megoldása a körülmetélés. Nem csak a zsidók vannak körülmetélve, a világon a férfiak 30 %-a ilyen nemi szervvel rendelkezik. Hátrányod nem lesz belőle, egészséges, jó dolognak tartom és a feleségednek/barátnődnek is jót teszel vele. Nem csak azok csináltatják meg akiknek ilyen problémájuk van, hanem megelőzésképp is érdemes elvéheztetni. A teljes gyógyulás 4-6 hét.
2015. jan. 13. 09:09
 13/13 anonim ***** válasza:
Megcsináltattad azóta?
2022. nov. 1. 06:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!