Körülmetélés, vélemény?
Attól hogy körülmetélnek, attól nem leszel se zsidó, se arab, se semmi más. Aki így gondolja, az ostoba.
Másrészt pedig ez ha egészségügyi ok, akkor meg pláne ilyesmikkel ne törődj.
Mennyire komoly a szűkület nálad, szteroidos krém, vagy a bemetszés se segít?
Ha enyhébb szűkületed van akkor van más megoldás is nézzél utána!
Orvoshoz viszont menjél el mielőbb!
15:55 - Nem én tettem fel. Idősebb vagyok.
Azt mondják, hogy a nők szeretik kibeszélni az ilyesmit.
Nem csak fitymaszűkület a probléma hanem a fékkel is baj van. Tehát szükségem van rá ezzel tisztában vagyok. Viszont marhára visszatart a közvélemény. Valljuk be fontos, hogy mit gondolnak a csajok a dologról.
Az is fontos minek tartanak ha kitudódik. Nem vagyok zsidógyűlölő, de azt sem szeretném, hogy annak higgyenek ha egyszer nem az vagyok.
Félek az elítéléstől, korábbi életvitelem miatt volt benne részem bőven.
Attól,hogy fitymaszűkületed van és a féked is rövid nem kell feltétlenül metélni mêg,csak ha durva a szűkület.
Más srácnak is volt ilyen kettős gondja,az egyiknek fityma plaszikája volt fék àtvágásával,a másiknak bemetszés fék átvágàsàval.
Az nem fedi igazságot,hogy a nőknek tetszene a metélt pénisz,hiszen a többség életében nem làtot még és a vilàgon a férfiak 70%-a nem metélt,így ilyen kijelentést nem lehet tenni.
Zsi dónak nem hinnének,de az igaz hogy cukkolhatnak érte.
Urológushoz menjél el,vizsgáljon meg,legalább láson orvos,meghalgatod,mit mond és ha a metélést javasolná,beszélgess vele hogy azt elszeretnéd kerülni ha lehet mit tudna ezen az eljáráson kívül javasolni még.
Attól hogy megvizsgál még nem kell egyből meg is műtetned magad,de legalább tudnád mi a helyzet,még az után is végig gondolhatod hogyan is tovább.
Ha meg komoly kapcsolatot akarsz ott a csaj előbb megismer és nem csak egy testrészbe lesz szerelmes,hanem egy egêsz emberbe,nem fog ez számítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!