Körülmetélés után meddig tart, amíg a makk érzékenysége mérséklődik, s elviselhetővé teszi a nadrág viselését?
A sebeim jórészt begyógyultak már, és a duzzanat is megszűnt, de a makkom annyira érzékeny, hogy egyszerűen kínszenvedés az alsógatya érintése. Próbáltam boxeralsót, szűket, bő szabásút, és fecskét is... Ha alsógatya nélkül veszek fel valami melegítőgatyát, abban himbálózva is irritálódik. Csak meztelenül érzem jól magam, de így nem mehetek az utcára :D
Fog ez az érzékenység csökkenni? Vagy ez egyénileg változó?
Te szegény,hàt legalább 2 hét,erre a célra kifejlesztett gézlapot vagy gézt kellene a seb köré tekerned,a teljes gyógyulás meg 4-6 hêt.
Tuti szükség volt erre a műtétre?
Jobbulást!
Köszönöm!
A műtét óta kb eltelt már két hét a sebem szépen begyógyult már másfél hét alatt is, csak ez az érzékenység ne lenne...
A gézbe való tekergetést elhagytam, miután úgy láttam, nincs már fertőzésveszély... De lehet, hogy amíg irritálódik, addig amolyan védőburoknak mégis hasznos lenne.
Sajnos szükség volt a műtétre, mert itt a nyújtás, illetve fitymaplasztika nem szüntethette volna meg a fennálló problémát.
Sajnálak,egyenlőre ha el kell hagynod a hàzat valamilyen kötést tegyél rà,de otthon hiába kellemetlen próbàld szoktatni a nadrághoz való érintéshez.
Ha kézzel hozzàérsz akkor is kellemetle?
Ha igen néha érj hozzá,hogy szokja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!