Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez mi lehet a péniszemen?

Ez mi lehet a péniszemen?

Figyelt kérdés
Már kb egy éve kicsi fehér hólyagszerű valamikkel van tele a makkom pereme végig. Nem fáj nem viszket meg semmi nincs "tünete" hogy ott van, csak mégis érdekel mert régebben nem volt ilyen. Ha gondoljátok küldök képet privátban. 15/F

2015. jan. 1. 10:21
 1/10 anonim ***** válasza:
14%

Köszi, nem kell kép, de a biológia tankönyvet forgasd még egy kicsit...

És most nem vertikálisan meg horizontálisan, hanem képletesen értettem...

Csak mert volt már dolgom olyan ostobával, aki a hurkát a tepsivel együtt fordította meg 15 perc sütés után...

Azt gondolta, hogy a "fordítsd meg 15 perc múlva!" utasítás csakis így értelmezhető...

2015. jan. 1. 10:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Véletlen nem egy kis csaj?
2015. jan. 1. 10:27
 3/10 A kérdező kommentje:
Koromhoz képest elég magas intelligenciaszinttel rendelkezem, de ezt a választ vagy utalást még én sem értem.
2015. jan. 1. 10:29
 4/10 anonim ***** válasza:
29%

Ajaj!

Ettől féltem!

Kezd valóra válni a Hülyék paradicsoma című film...

Eddig azt hittem, hogy alaptalan kitaláció csak, de már látom, hogy nem véletlen volt az ötlet és valóban errefelé tart a világ! :(

2015. jan. 1. 10:31
 5/10 anonim ***** válasza:

.Ha csúnya a makk - Fitymaszűkület

fitymaszukulet.hufitymaszukulet.hu/for-items/item/80-ha-csúnya-a-makk.html

Ha csúnya a makk - FitymaszűkületPapulák a makk peremén / PPP/ A makk peremén lévő mirigyek / papulák / kidudorodása nem ritka probléma. Zavaróak esztétikailag , nehezítik a tisztánta...

Valószinü ilyen lehet,találsz képet is itt,hasonlíthatod

fitymaszukulet.hu

fitymaszukulet.hu/for-items/item/80-ha-csúnya-a-makk.html

kiválasztva - 1/2015

.

2015. jan. 1. 10:31
 6/10 A kérdező kommentje:
#5 válaszolónak köszönöm a válaszát. Erre gondoltam. A többieknek is köszönöm az egyből fiatalabb ezért szóljuk le választ.
2015. jan. 1. 10:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Na jó, küldj képet!
2015. jan. 1. 13:12
 8/10 anonim ***** válasza:

Fordyce pöttyök is lehetnek,erre keress rá a google-n,ez van akiknél középiskolás korban alakul csak ki,ha erről lenne szó akkor semmi baj,csak esztétikai hiba.

Ha urológushoz el szeretnél menni akkor oda egyedül is mehetsz,nem kell beutaló,csak tb kártya és személyi igazolvány.

2015. jan. 1. 15:53
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha a fitymád a makk mögé tudod húzni akárvernyedt,akar merev a péniszed akkor nincs fitymaszűkületed.

Ha merev a péniszed és akkor kicsit nehezebben tudod a fitymád hátrahúzni akkor napirendszerességgel a fitymád meleg vízben kezd tornáztatni.

2015. jan. 1. 15:56
 10/10 A kérdező kommentje:
Minden rendben van nincs fitymaszűkületem. Az 5-ös válaszoló eltalálta mire gondoltam. De köszönöm mindenkinek.
2015. jan. 1. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!