Szerintetek érdemes lenne gondolkodnom pénisz növelőműtéten? Mennyire kockázatos? Nem nagyon vagyok megelégedve vele (Legalább is a méretével) ami ha maxon van akkor 14 cm hosszú és 3.5 vastag.
Figyelt kérdés
2015. jan. 4. 15:16
21/28 anonim válasza:
22/28 A kérdező kommentje:
KÖSZI A VÁLASZOKAT.akkor nem csinálok semmi hülyeséget,elfogadom akkorának amekorra
2015. jan. 4. 15:41
23/28 anonim válasza:
Max 1-2 cm lehet nagyobb,de volt mikor az új helyzet rögzitése miatt még kisebb is lett .Mivel az alhasból kijövő tartó izmok vannak elvágva ,merevedés ugyan lesz továbbra is ,de mindig a földet nézi .Nem attól változtatja meg a helyzetét mert kemény lesz,ha nem ezek a tartó izomszalagok húzzák fel ilyenkor .
24/28 szamo77db válasza:
Ne csináltass műtétet. Ki tudja, milyen lesz utána. Inkább próbálj meg belenyugodni a méretedbe, annál is inkább, mert teljesen jó!
25/28 anonim válasza:
Én pasi vagyok,de nekem tetszene a fütykösöd...
Ha gondolod írj privátot.
26/28 A kérdező kommentje:
köszönöm a pozitív válaszokat :-)
2015. jan. 4. 20:38
27/28 zzoli23 válasza:
nekem is ekkora. de az enyém alaphelyzetben nagyon kicsi. 4-5 cm. a tied is? a környezetemben senkié nem ilyen kicsi. küldj egy képet a tiedről. én is küldök ha akarod. nem vagyok meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!