Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Meddig bírjátok hoki nélkül? 14f

Meddig bírjátok hoki nélkül? 14f

Figyelt kérdés
én ha 2 napnál több telik el hogy nem csinálom akkor már minden bajom van, de pl tesóm 5-6 napot is bír, ez mitől függ?

2014. dec. 27. 22:33
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
88%
én mx 2napot de akkor már nyügös vagyok
2014. dec. 28. 00:05
 12/30 anonim ***** válasza:
67%

Az ilyen tevékenységre lusta fiuk majd idős korban tapasztalják meg ennek hiányát.A nemi szerveket is hozzá kell szoktatni a munkához,mert azért vannak hogy dolgozzanak .Nem csak az edzőteremben kell ám erősiteni.

Ennek a fiunak nagy valószinűséggel 40-50körül nem kell intim tornára járni .

2014. dec. 28. 08:42
 13/30 anonim ***** válasza:
53%

12-es, az hogy csak 5-6 naponta veri, attól még nem fog kelleni idős korában mennie intimroránra, és szerintem az is ugyanúgy simán mehet attól még hogyha valaki kamasdzként napi háromszor csinálja.

Ez attűl is függ, hogy felnőttként mennyit szexel - nem csak maszturbálásból állhat a kielégülés.

Nos kérdező, volt hogy régebben napi kettő megvolt, akár több is, viszont most így 21 éves létemre van, hogy nem csinálom egy hétig sem. Nem mindig kívánom, de van viszont, hogy igen, és akkor akkor pótlom a "kimaradt" napokat :P

2014. dec. 28. 09:00
 14/30 anonim ***** válasza:
54%
13 as nem a tesójáról írtam,mellette olvassál többet arról miért is kell masztizni .Nekem már van némi tapasztalatom arról ,hogy hogy dolgoznak a nemi szervek idősen.Több mint 3 x idősebb vagyok nálad .Kamaszkorban én sem voltam lusta ezen a téren .
2014. dec. 28. 10:25
 15/30 anonim ***** válasza:

Ááá, akkor ismerlek :)

Bocsi, most újra végigolvastam, és észrevettem hogy ott " 40-50körül nem kell intim tornára járni" - ott van a nem szó, én ezt nem vettem észre.

Oké félrertettem ,de akkor kijavítom magam.

Persze egyetértek hogy a maszti az fontos és jó, viszont aki 5-6 naponta csinálja az is jó. És igen egyetértek most már így, hogy rendesen végigolvastam xD

Amúgy tudnál linkelni egy pár dolgot, ha megkérlek? :)

2014. dec. 28. 10:38
 16/30 anonim ***** válasza:

én olyan 15-16 évesen éjszakait akartam mert addig nem volt (esélye nem volt annyit recskáztam) ha jól emlékszem 2 hét szenvedés volt, a végén megdugtam volna az ajtófélfát is, és nem érte meg

szal olyan 2 hét

de ez kb már nem emlékszem pontosan

2014. dec. 28. 11:38
 17/30 anonim ***** válasza:

Ez emberfüggő,hallottam olyanról is aki leírta,veled egyidős volt és nem maszturbál,megkérdezte baj,megmondtuk nem,majd ha úgy érzi maszturbálni akar akkor úgy is kipróbálja.Ő dolga.

Ember,vérmérséklet függő ki mikor kezdi el és hányszor csinálja.

Van aki hűséges a feleségéhez\barátnőjéhez és van aki mindig fêrelép.Van aki felnőtt fêrfiként ha nincs partnere el tud sex nélkül lenni,valaki meg nem bírná ezt ki.

Mindenki más!

2014. dec. 28. 13:47
 18/30 anonim ***** válasza:
88%

Abban van igazság hogy nem lehet tudni hányszor is csinalja a tesód,mert hazudhat is.Vagy amikor fürdeni megy senki nem zavarja akkor masztizik,esetleg amikor már ha egy szobában vagytok alszol akkor csinálja halkan és mêg lehet sorolni.

Hány éves a tesód egyáltalán.

2014. dec. 28. 13:53
 19/30 A kérdező kommentje:

ikertesómról van szó, szóval ugyan annyi idős, egy szobába vagyunk, de elmodnunk egymásnak mindent, szóval nem hiszem hogy hazudna pont erről...

és ezért nem értem mert ha egypetééűek vagyunk akor nem ugyan annyira kéne akarnunk ? lehet hogy vele vagy velem van valami baj? o.O

2014. dec. 29. 21:11
 20/30 anonim ***** válasza:
egyéniségek vagytok attol h ikrek
2014. dec. 29. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!