Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mitol pirosodhat be a himtag?

Mitol pirosodhat be a himtag?

Figyelt kérdés

parom ma szolt, h piros a micsodaja, de azt mondja, h nem faj, nem viszket, nem is csipi, csak ugy nez ki, mint amikor allergias vki a femre pl. husegesek vagyunk egymashoz, az biztos, uh nem tudjuk mi mas lehet. vajon komoly, vagy elmulik szerintetek?

elore is koszi

2010. febr. 3. 18:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Esetleg más mosószerre váltottál? Az is okozhat az elsűneműjétől allergiát.
2010. febr. 3. 18:13
 2/9 A kérdező kommentje:
nem, mar nyar eleje ota uazt hasznalom, azt mondja, nem viszket, csak piros, mint amikor az en borom,ha kijon a fem allergiam
2010. febr. 3. 18:17
 3/9 A kérdező kommentje:

csak az nekem viszket ugye, meg nem is szemeremtajon szokott elojonni, hanem ahol az ekszer, vagy ovcsat van.

ha esetleg holnap elmulik neki, akkor is zavarjam el, h nezesse meg?

2010. febr. 3. 18:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Valamire allergiás lehet a férjed. Első voltam, esetleg gumióvszer? De ha nem jöttök rá jó lenne ha elmenne urológushoz.
2010. febr. 3. 20:13
 5/9 A kérdező kommentje:
nem hasznalunk ovszert, en arra gondolotam, h esetleg mivel nagyon piszkos munkaja van, es elkepzelheto,h koszos kezzel pisilt. sokszor olyan helyen kell dolgoznia (epulo hazakon) ahol meg nincs rendes wc, igy kezet sem tud mosni. ilyen lehetseges?
2010. febr. 3. 21:24
 6/9 A kérdező kommentje:
persze, egyebkent szerintem is orvoshoz kellene mennie, meg ha el is mulik holnap, mert ha valami fertozes esetleg, akkor azt at fogja adni nekem, en meg vissza, stb, nem jatek. most keszitgetem fel a "kukimustrara"...
2010. febr. 3. 21:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Értem, azért megírhatnád mi lett szegénnyel ott lent::))
2010. febr. 4. 20:34
 8/9 A kérdező kommentje:
szia, ma mar jol van, mar alig piros neki, valoszinu csak kidorzsolodott. most sajnos el kell utaznia, uh nem tud orvoshoz menni. ha megsem csak errol van szo, akkor majd elmegy, ha visszajott. de en megyek nogyogyaszhoz hetfon, majd tole is megkerdezem, engem ugyis kivizsgal
2010. febr. 4. 20:46
 9/9 anonim ***** válasza:
véletlenül sem egy 3 menetes éjszaka után lett ilyen?
2010. febr. 8. 18:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!