Ez nagyon érdekes. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Dolgozom a munkahelyemen. Nagy a stressz, nyilván kevesebbet iszok nincs idő wcre futkározni. Mikor elmegyek azt veszem észre felhabzik a vizeletem. Jobbára reggel és éjjel ha ki kell menni akkor habos.Eljött egy hét szabadság nekem 1gramm hab nem jelentkezett. Ha éjjel kimentem, ha reggel 0 hab. Ahogy vissza mentem dolgozni rögtön habosodik.ma 14:40
1/5 anonim 

válasza:

Lehet hogy csak kapkodva pisilsz olyankor, meg az is lehet, hogy az álló munka miatt ( ha olyat dolgozol ) fehérje van a vizeletedben.
2/5 A kérdező kommentje:
Ülő munka. Iszok azért nyilván nem olyan sokat. Nem sötét a vizeletem. Ahogy haza érek azonnal elmúlik. Sőt ahogy vége a müszaknak. egyik éjjel nagyon habos volt. De akkor nem is ittam ne kelljen felkelni többet tudjak aludni a munka miatt. De az egy hét szabi alatt vagy ha csak szabadnapos vagy tényleg 0 hab.
ma 14:59
3/5 anonim 

válasza:

Valószínűleg a vizelet sugár erősebb és jobban felverődik a víz...
4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem mikor nem habos el is megy az rögtön. Ilyenkor megmarad..
ma 16:09
5/5 anonim 

válasza:

Ha ennyire foglalkoztat a dolog, akkor miért nem mész el urológushoz és vizsgáltatod ki magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!