Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit lehet a gond? (merevedés)

Mit lehet a gond? (merevedés)

Figyelt kérdés

Van egy kellemetlen kis problémám. Az utóbbi időben szexnél nem áll fel rendesen.

Igazából mindig is voltak ezzel gondjaim, így most jobban belegondolva, az érdekes az egészben az hogy csak 18 vagyok elég kellemetlen lenne ha egészségügyi problémáim lennének etéren. Nem hiszem egyébként mert van amikor nincs vele gond csak ritka. Régen előbb utóbb csak feltudtok annyira állítani hogy egyáltalán tudjunk szexelni, akkor nincs is gond, de amint egy picit abba hagyjuk lelankad. Most meg már csak be se tudtuk tenni mert annyira nem állt, de fel vagyok izgulva meg merevedik is csak nem eléggé. Maszturbálásnál szintén ez a helyzet de van amikor rendesen áll csak szintén ritka. Naponta egyszer maszturbálok olyan 10-20 percig húzom de egyénként elég nehezen megyek el valamikor 1,5 óra sem elég. Szex közben nem vagyok stresszes nem szégyellem magam (még emiatt sem) nem érzem roszsul magam, nem feszengek rá. Gondoltam alkoholra meg cigire is de napont 1-3 száll megy el inni is 1-2 hetente iszok de akkor sem sokat. Szerintetek milyen jellegű lehet a probléma?

2014. dec. 22. 21:17
 1/1 anonim válasza:
alkohol, cigi
2014. dec. 22. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!