Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gond lehet-e ebbol?
Figyelt kérdés
A baratnom fenn volt latogatoban nallam a hetvegen, s egyik este egyutt furodtunk, s 1 kicsit elengedtuk magunkat a kadban. Az olembe ult, es szorosan magamhoz oleltem, s csokoloztunk.Mikor kiszallt az olembol, egy kicsit megijedt, mert ugy erezte, mintha egy kicsit bele hatoltam volna. Persze nem tunt fel se nekem se neki kozben, de nem tortent kozottunk aktus. Orgazmusom se volt, es semmi ehhez hasonlo dolog, csupan egy kis merevedes. Vajon lehet-e ebbol barminemu problema?2013. jún. 24. 00:41
1/2 anonim válasza:
Gyakorlatilag kizárt. Ha nem raktad be, elméletileg is kizárt. Ha beraktad, akkor van egy eszeveszett kicsi esélyed, de finoman fogalmazva nem valószínű.
2/2 Snooch válasza:
Nagyon valószínűtlen, ne aggódj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!