Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratommal mar egy ideje nemi eletet elunk, es az utolso osszebujasunkkor nem hasznaltunk ovszert. S miutan kihuzta azutan ment el, lehet ebbol valami gond?
Ezeket a fajta kérdéseket nagyon bírom!
Használj gumit, vagy szedjél gyógyszert!!!!!
MINDIG VÉDEKEZZETEK!
Menj el szépen nőgyógyászhoz. Lehet magán (pl.barátnőd, osztálytársad ajánl egy megbízhatót), vagy sztk-s rendelésre mész. Ott a dokinak megmondod, hogy fogamzásgátlót szeretnél irattatni.(18 éven aluliakanak NEM kell szülői beleegyezés, vagy mi a szösz). Feltesz pár kérést, hogy szedtél e előtte valami mást, volt e trombózis a családban...Utána megvizsgál. Én sosem éreztem magam kellemetlenül, meg zavarban, neki ez a munkája, már látott annyi mindent világ életében, hogy nem fog a tiéden meglepődni. Receptre felírja a gyógyszert, ha lelkiismeretes ad beutalót vérvételre, amire tanácsos elmenni, de ha nem, az sem baj.
általában 3 havi adagot ír fel, elmondja a használati utasítást, de a gyógyszer dobozába is le van írva.
Fogod magad, kiváltod, és a leírtak szerint szeded.
Könyörgöm, ez ugye nem nagy dolog!!!
Most viszont, nem tudom mennyi idő telt már el. Bevehetsz sürgősségi fog.gátlót. Nőgyógyász írja fel és 72 órán belül be kell venni az első szemet. Ha utána veszed be már nem biztos, hogy hatni fog. Lórugásnyi hormont tartalmaz, készülj fel, hogy összezavarja a ciklusodat.
Ha már erről is lekéstél, akkor nincs más hátra, mint várni. Ha a menzeszed nem jött meg időben, csinálj terhességi tesztet.
Remélem érthető. És ne legyél felelőtlen. Ha a szexhez nagylánynak érzed magad, akkor gondoskodj a védekezésről!
Kedves utolsó. Legelőször én is valami hasonlót írtam volna, de....talán így segíthettem neki.
A kérdezőnek: itt egy link. Brutál. Máskor dupla gumit húzol, ha ezt végig nézed.
http://www.youtube.com/watch?v=8pCgwewTZKA
Utolsó előtti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!