Merevedési gondok 19 évesen mi lehet a gond? (többi lent)
Nem kell ide (még) semmilyen pszichológus.
Koncentráció kérdése az egész! Ne az óvszerre figyelj, hanem csakis a lányra, így képes leszel megtartani az erekciód.
Akár gyakorolhatsz egymagadban is. Húzd fel otthon, maszturbálj abban.
Olvasok itt jó tanácsokat is ,de hemoterápiát felejtsed el .Ma már olvastam erről más kérdésnél is ,mi ez ? Valami reklám anyag .Valóban nagy dolog az első.Ez nagyon rányomja a bélyegét hogy valósul meg. .Melyik az a fiú,aki nem akar nagyon megfelelni ilyenkor ? Bizonyítani az erekciót,meg hogy mennyi ideig is bírom .Csak erre koncentrál,az érzelmek ,érzékiség eltűnik ezek mögött.Egy fiú sokkal nehezebb helyzetben van mint egy lány ,az elsőről nem is beszélve .
Fizikailag és érzelmileg is teljesíteni kell neki .Nem elég csak oda tartani magam,a megfelelő pózt felvenni .
Nem vagyunk egyformák .Ami az egyik fiúnál könnyedén megy ,az másoknál nagy nehézségekbe ütközik .De ahogy meglesz
az elő siker élményed,már menni fog utána minden simán .
A szex az agyban játszódik. A pö**ünk csak kellék hozzá .
Első esetben ne másnak akarjál megfelelni ,arra lesz még időd . Legyél most egy kicsit önző .Magadra figyeljél jobban.Mindenhez gyakorlat,tapasztalat kell .
Sok sikert !
Szerintem pedig ott kellene kezdeni a kérdés boncolgatását, hogy a kapcsolatotok első 22 hónapjában miért nem jutottatok el a szexig. Ha ez megvan, lehet kezelni a merevedési gondokat.
Lehet valamilyen vallási baromság a háttérben, vagy akár önmagadnak sem bevallott homoszexualitás.
Egy férfi élete folyamán nem egyszer előfordul ilyen
"és hát a lány sincs elragadtatva ettől."
Elhiszem hogy nincs, de amikor előfordúlt velem és még csak nem is a gumihasználat miatt, jót "röhögtünk" mindketten és el volt intézve
Ahogy "aktivabb" lett újra a lány máris állt a szerszám
Állt, mert azt látod hogy a csajnak nincs elvárása, kivárja, sőt tesz érte hogy nyugi legyél és újra harcrakész
Próbáld lazára venni/értem hogy nehéz!/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!