Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Merevedési zavar 19 évesen?

Merevedési zavar 19 évesen?

Figyelt kérdés
Már reggelente sem szokott merevedni. Korábban nem volt reggeli merevedéssel gondom. Ha lánnyal vagyok nagyon nehezen jön össze a merevedés, de mikor arra kerül a sor, hogy betegyem már le is lankad :(

2013. dec. 13. 11:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Keress fel egy orvost, mert lehet hogy valami betegség kiváltotta. Ha nem mész orvoshoz, annyira be fogsz pánikolni ettől a helyzettől, hogy egy idő után már a pszichéd fogja blokkolni a dolgokat.
2013. dec. 13. 11:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Orvos.Ennyi idősen nekem még a csaj gondolatától is felállt.De mostanában is sokszor.47/F
2013. dec. 13. 12:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Akkor hamarosan felkeresek egy urológust. Köszönöm a válaszokat. És ha szervi gondom van, létezik valami műtét vagy bármi? én nem akarok viagrát szedni ilyen fiatalon :/
2013. dec. 13. 13:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha van merevedésed,akkor itt szervi bajt ki is lehet zárni.

Az urológus csak ezt a részét vizsgálja .Én az okát pszichés gondra vezetném vissza .Már akkor nyugtalanit a dolog,amikor még semmit sem csináltál,lánnyal vagy ,és lehetne is .Mert már akkor aggaszt,mi lesz ha nem jön össze.Milyen kudarc lesz ez neked .A megfelelésre koncentrálás meg padlóra is .Látszódik a tapasztalat hiány a,de nem úgy születünk,hogy egyből minden simán menjen .Nem mindenkinek egyforma a tesztoszteron szintje ,seuális vágya sem .A válaszoló azt irja (47)ebben a korban már a lány látványara is kemény lett .Én meg most

arra lennék kiváncsi,ekkora felizgultság mellett,hány percig tartott egy sex menet .Ilyenek voltak általában a gyors fiuk .Mivel ez nagyon leköti az agyadat,ez az oka a reggeli merevedés elmaradásának is .Éjszakai alvás közben

biztosan van ,csak erre nem ébredsz rá .Ezt is az irányitja a központi idegrendszeren keresztül.Pár kérdéssel előbbre olvasható erről .Nők irják,férjüknél ilyet tapasztalnak alvás közben.Normális e ez.Teljesen normális .

Próbáld magad ezen túl tenni,megbeszélni a barátnőddel ,fog ez menni,csak egy kis idő kell hozzá.Ne csináljon ügyet belőle ha valami nem úgy sikerül .

Ha padlót fogsz,onnan nagyon nehéz lesz felállni .

2013. dec. 13. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!