Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Behatolásig semmi problémám a...

Fece.100 kérdése:

Behatolásig semmi problémám a merevedésel, de mire a behatoláshoz jutunk megáll a mutatvány.. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

2013. nov. 4. 18:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Mert elfogyott a sexuális izgalom .A merevedés ennek hatására jön létre .De vannak gátló tényezők is .

Pl.a nagy akarat,megfelelés a másiknak .Ez a leggyakoribb

ami véget vet a dolognak .

2013. nov. 4. 19:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi
2013. nov. 4. 20:17
 3/5 anonim ***** válasza:
masik kérdésnel irtam ebben a témában igaz erre is
2013. nov. 5. 22:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Túlizgulod a dolgot.Tudat alatt attól félsz hogy mi lesz ha a csajnak nem lesz jó.És pont ezért nem is lesz.
2013. dec. 13. 12:08
 5/5 Sanip válasza:

Helló!

Azóta mi a helyzet ezzel a problémáddal? Nekem eléggé hasonló gondom van. De az izgulós sztori valahogy nem nagyon képzelhető el, régebben okés volt, pedig akkor izgultam inkább.

Egyszerűen ahogy telik az idő lankad, egyre gyengébb, de nem ez keserít el. Egy idő után úgy leállt, hogy tök kuka, fel sem bírtuk állítani többet aznap. Egyedül magamnak akármennyi idő után akárhány élvezéssel is feláll, max gyorsabban gyengül, de ha stimulálom azért megy, most meg nem. Baromi nyugtalanító, mert elég változatos módon ismerem magam és tudom mire hogy szokott reagálni.

2014. ápr. 10. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!