A fiúk mire használnak intim betétet?
Figyelt kérdés
2014. dec. 1. 10:07
11/14 anonim válasza:
Most komolyan, szerintetek nem nézette már meg, és teljesen önként jutott eszébe, hogy betétet hordjon? Nyilván volt orvosnál és ő javasolta. A legtöbb fiú szerintem inkább elviseli, hogy pisis lesz a gatyája, minthogy betétet hordjon önszántából.
12/14 anonim válasza:
igen én simán el tudom képzelni hogy önszántából teszi be, mert szégyelli a szülei és doki előtt is szóba hozni...
13/14 anonim válasza:
Elég valószínűtlen. Mit kéne azon titkolni, hogy valaki irreálisan sokat jár vécére? Nem is lehet titkolni, hát csak az nem veszi észre, aki hülye, még az osztálytársak is látják, ahogy az kiderült. Aztán a kérdésből szintén kiderül, hogy a kortársaknak nagyjából fogalmuk sincs arról, hogy egy férfi is használhat ilyesmit. Egyértelmű, hogy járt orvosnál.
14/14 anonim válasza:
figyelj te úgy gondolod a doki mondta neki, én meg úgy hogy baromi leleményesek a fiatalok és azt hiszi ezzel meg van oldva a problémája... lehet neked van igazad, lehet nekem... lehet egyszer kiderül melyikünknek volt, lehet soha ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!