Titeket nem zavar? Lányok/nők válaszát kérném akik
betétet használnak! :D
Figyelt kérdés
az a kérdésem, hogy kit zavar a betét kitépésének hangja? mármint nyilvános wc-ben, ahol ugye felül nyitottak a fülkék... engem nagyon... és cikinek tartom, ti nem? vagy van erre valami, hogy ne legyen hangja?
egyáltalán nem ciki :D én is betétet használok!!! nekem az ciki amikor berakom és miközben mész érzed h ott van bent és furán megyek:DD de aztán megszokom :) de nem ciki! hisz lányok vagyunk :) mindenki tudja h egyszer mindenkinek megjön:) :p 12/L
2013. febr. 10. 11:46
2/14 anonim válasza:
Ezen én is gondolkodtam már,főleg suliban...pedig cikinek nem mondhatnám,mert csak lányok lehetnek ott,de mégis olyan fura hogy mindenki hallja..:/
2013. febr. 10. 11:47
3/14 anonim válasza:
Ja,a 2. válasz:12/L
2013. febr. 10. 11:49
4/14 A kérdező kommentje:
Igen... a 2. válaszolónak teljesen igaza van... én is a suliban érzem cikinek, mert ott ismerem az embereket, de például étteremben vagy koripályán, ilyen helyeken nem zavar, mert ott nem ismerek senkit... de suliban...
2013. febr. 10. 11:53
5/14 anonim válasza:
én is 13 -15 éves koromig betétet használtam de én utáltam egyszerűen az az érzés meg hogy véres vagy teljesen ott lent.. szerintme gusztustalan és nekem a betétek nagyok voltak vagyis kényelmetlen volt néha inkább vastag tisztasági betétet használtam de az sem volt jó sokkal jobb a tampon mivel nem lesz véres a puncid csak belül felszívja és cseréled.azóta sem bírnám elviselni a betétet.
2013. febr. 10. 11:54
6/14 anonim válasza:
Pont azért nem egészséges a tampon, mert belül van a hüvelyben közel a méhhez, és így már ott kezdenek szaporodni a baktériumok amik fertőzést okozhatnak. Szóval inkább legyen a punci véres, mert azt le lehet törölni.
2013. febr. 10. 11:57
7/14 anonim válasza:
Mindenki mondja, hogy a tampon egészségtelenebb, viszont nem hallottam, nem is olvastam még hogy valakinek konkrétan ettől lett volna baja. Szerintem a betét igenis gusztustalan, és akkor is ezt gondoltam mikor 11-13 éves koromban azt használtam. Másrészt sokkal macerásabb cserélni, mint a tampont.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, azt hiszem ha lassan téped akkor kevésbé lehet hallani.
2013. febr. 10. 12:30
8/14 anonim válasza:
Utálok suliba betétet cserélni.A tesi óra meg kész rémálom mindig félek hogy elmozdul a betétem!
2013. febr. 10. 13:24
9/14 QueenRavenna válasza:
Engem nem zavar, ha meg is hallják, nem nagyon érdekel, hogy mit gondolnak. :D
20/L
2013. febr. 10. 13:30
10/14 anonim válasza:
Engem nem zavar.Lassan egy éve,hogy megjött,és azóta betétet használok.Nekem nem kényelmetlen,eddig csak 1X áztam át,mert nem cseréltem időben.Lányvécében nem ciki,gondolj arra,hogy a többi lány is szokott menstruálni,nem fognak furán nézni rád.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!