Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Pénisz szőrtelenítés hogyan...

Petro's kérdése:

Pénisz szőrtelenítés hogyan lehet fájdalom mentesen?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy a péniszt és a zacskót hogyan lehet teljesen és/vagy részben szőrteleníteni. Úgy, hogy az ne vérezzen ki, ne pirosodjon ki, ne legyen pattanásos, ne legyen sokáig érzékeny. Hogyan lehet pár mm-re egyenletesen levágni a szőrt rajta?

2014. nov. 12. 10:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Gázlámpával is le lehet perzselni.
2014. nov. 13. 13:24
 12/14 anonim ***** válasza:
Szőrtelenül hogy nézne ki? Borzalmasan.
2014. nov. 14. 10:37
 13/14 anonim válasza:

Hiszed vagy sem az igazság az, hogy van akinek valóban jól áll.

Akinek erős szőrzete van annak természetesen nem, de van egy két emberfajta, akinek kb 0 testszőrzete van és kisportolt meg min 16cm a bré. Na azoknak valóban jól áll.

Akinek átlagos szőrzete meg dákója van mint nekem pl, annak jobban áll a ritkított és rövidre vágott szőrzet a bré körül és a zacsinál meg ollóval minimálisra vágva. Az jobban adja összhangot és nem pattogzik ki a bőröd se. Egy max két napig szúrni fog, de ha bekened testápolóval akkor annyira az sem gáz. 3 hét - 1 hónapig jól néz ki.

2014. nov. 14. 11:57
 14/14 anonim ***** válasza:

Most rákerestem, hátha fejlődött a technika az elmult pár évben, de google ezt a kérdést dobta ki első helyen.. én 2-3 naponta átmegyek rajta borotvával már 8 éve..

Az első 1-2 hónap viszket aztán hozzá szokik a bőr...

2016. dec. 20. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!