Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Pénisz szőrtelenítés hogyan...

Petro's kérdése:

Pénisz szőrtelenítés hogyan lehet fájdalom mentesen?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy a péniszt és a zacskót hogyan lehet teljesen és/vagy részben szőrteleníteni. Úgy, hogy az ne vérezzen ki, ne pirosodjon ki, ne legyen pattanásos, ne legyen sokáig érzékeny. Hogyan lehet pár mm-re egyenletesen levágni a szőrt rajta?

2014. nov. 12. 10:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
77%
Nekem csak körülötte szőrös.
2014. nov. 12. 10:58
 2/14 anonim válasza:
100%

Veszel egy hajvágó gépet. Tökéletesen és fájdalommentesen leszedi a szőrt.

Nőknek és férfiaknak ajánlani tudom. Csak ne valami olcsó gagyit vegyetek.

2014. nov. 12. 10:59
 3/14 A kérdező kommentje:
Ha teljesen csupasz akkor egymáshoz tapad meg nem jó érzés.
2014. nov. 12. 11:01
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
ha pár milliméter akkor meg bök
2014. nov. 12. 11:03
 5/14 anonim ***** válasza:
70%

Szia! Ne haragudj én nőként írok,és lehet nem ezt a választ fogod várni.

de.. eleve sztem ha leborotválod utána rosszabb ha borostás. meg erősebb lesz a szőrős az még rosszabb,szopizás közben nem győzne kö.ködni a párod.

a másik. az én pasim is leborotválta,de nekem annyira nem tetszik úgy, h mondtam h addig nem is akarok szexelni amig ilyen.. :)

de persze lehet te más okból akarod szőrteleníteni,nem tudom,de nekem a természetes a szexi..

2014. nov. 12. 11:21
 6/14 anonim ***** válasza:
81%
Elektromos borotva.
2014. nov. 12. 11:36
 7/14 anonim ***** válasza:
Az 5 ös válaszával értek talán egyet.Az biztos,amit itt leírtál az egyszerre nem fog teljesülni .Nem azért szőrös ezen a helyeken ,hogy némelyek ezzel bosszantva legyenek .A természet nem erre gondolt.Kozmiban viszont tudják ,mivel lehet csökkenteni az utána való kellemetlenségeket .
2014. nov. 12. 13:18
 8/14 anonim válasza:

Gyerekek. Továbbra is hajvágó gép.

Ki van próbálva, működik.

2014. nov. 12. 13:22
 9/14 A kérdező kommentje:
A barátnőm orálisan akar kényeztetni és azért gondoltam, hogy szőrtelenül jobb. Vagy nektek lányoknak nem?
2014. nov. 12. 14:27
 10/14 anonim ***** válasza:
Ahogy már írták, erre jó az elektromos borotva. Vagy léteznek már direkt férfiaknak készült testszőrnyírók. Azoknál te állíthatod be a megfelelő hosszt és teljesen egyenletes lesz a végeredmény.
2014. nov. 12. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!