Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi van a péniszemen?

Mi van a péniszemen?

Figyelt kérdés

Tulajdonképpen a péniszemen a makk alsó részén ahogy hátrahúzzuk a bőrt, ott az egyik oldalt ilyen pár kis pont van. Úgy néznek ki mint valamilyen zsírmirigyek. Nem gyanakszom gombára, mert nem érzem hogy valami hatása is lenne, és nem is nyirkos meg nem is büdös, csak úgy ott van.

Sose volt vele gondom, de néha elgondolkozok hogy mi lehet az. Másnak is van esetleg? Vagy mi lehet az? Csak komoly válaszokat várok!

2010. jan. 27. 23:39
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
Eddig minden pasimnak volt és sosem zavart. Szerintem teljesen normális, és még jobban érzik a kényeztetést ettől. Nekem tetszik ha ilyen.
2010. jan. 28. 12:07
 22/26 anonim válasza:

akinek van ilyenje mennyen el mindenféle képen..

Én is elmentem és annak nem kell h ott legyen...

2010. febr. 1. 12:42
 23/26 anonim válasza:

[link]

olvasd el és menny oroshoz

2010. febr. 1. 12:45
 24/26 anonim válasza:
bocsy orvoshoz^^
2010. febr. 1. 12:45
 25/26 anonim ***** válasza:

12:45-ös, baromira nem erről van szó, ha valamiről nincs fogalmad inkább hallgass! Köszi.

Amúgy meg "menj" nem pedig menny, teeee

2010. febr. 2. 12:57
 26/26 anonim válasza:
Mindenkinek van és a haverom azt mondta, hogy kinyomott kettőt xD, de nekem nem ment XDXDXD
2010. jún. 22. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!