Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi van a péniszemen?

Mi van a péniszemen?

Figyelt kérdés

Tulajdonképpen a péniszemen a makk alsó részén ahogy hátrahúzzuk a bőrt, ott az egyik oldalt ilyen pár kis pont van. Úgy néznek ki mint valamilyen zsírmirigyek. Nem gyanakszom gombára, mert nem érzem hogy valami hatása is lenne, és nem is nyirkos meg nem is büdös, csak úgy ott van.

Sose volt vele gondom, de néha elgondolkozok hogy mi lehet az. Másnak is van esetleg? Vagy mi lehet az? Csak komoly válaszokat várok!

2010. jan. 27. 23:39
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Ez természetes dolog, és minden ember génjében benne van most olvasom az infót róla. Nyugi az enyém az nem csónya mert nekem pár db van,és az is a sarkában, és észre sem vehető. Senki nem vette észre rajtam kívül akinek volt már vele dolga.:)
2010. jan. 27. 23:56
 12/26 A kérdező kommentje:
és akinek volt már vele dolga:):DXD csak lemaradt
2010. jan. 27. 23:57
 13/26 anonim válasza:
74%
De mi ez??? én inkább elmehet orvoshoz... hátha el lehet tüntetni
2010. jan. 27. 23:57
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
El lehet tűntetni, de mivel mindenkiben genetikailag van kódolva rá a hajlam, ezért ha egyszer előjött akkor nagy valószínűséggel vissza fog térni előbb-utóbb. Meg ha nem muszály akkor inkább nem jegeltetem le, vagdostatom szét lézerrel a makkosomat pár kényes nő kedvéért....ez olyan mintha én elküldenék egy nőt plasztikai sebészhez mert túl rojtosak a kisajkai pl vagy hasonló
2010. jan. 28. 00:01
 15/26 A kérdező kommentje:
Amúgy ja! Helyt adok!:D
2010. jan. 28. 00:02
 16/26 A kérdező kommentje:
Amúgy meg csak akkor észrevehető ha teljesen le van húzva a bőr. Úgy meg senki nem szokta hordani még szex közben sem.
2010. jan. 28. 00:03
 17/26 anonim válasza:
100%

Teljesen normális jelenség. Régen azt hittem "túró" :D :D

De semmi gáz nem lehet vele, abszolút okés...

2010. jan. 28. 01:02
 18/26 anonim ***** válasza:
65%

Húúú, basszus, pont ma volt róla szó nemibetegségek szemináriumon. Ezek szerint neked is serdülőkori mirigykinövésed van.

Egyelőre nem tapasztalsz vele problémákat, később azonban begyulladhat, és akkor öreg, sírva megy majd a pisilés, és a farmert is hanyagolni fogod, ha hozzáér...

menj el dokihoz, pénzbe nem kerül, van egy speckó svéd kenőcs, azzal kened naponta 2szer egy hétig, és elmúlnak.

2010. jan. 28. 01:23
 19/26 anonim ***** válasza:
82%
Nekem is van ilyen, és rohadtul leszarom hogy ott van :D
2010. jan. 28. 06:23
 20/26 anonim ***** válasza:

Erről a svéd kenőcsről azért írhatnál egy kicsit bővebben. Én egyet kipróbáltam a Lipobase kenőcsöt, amit egy neves urológus ajánlott, de nekem nem használt. 1000 forint volt.

[link]

2010. jan. 28. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!