Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi van a péniszemen?

Mi van a péniszemen?

Figyelt kérdés

Tulajdonképpen a péniszemen a makk alsó részén ahogy hátrahúzzuk a bőrt, ott az egyik oldalt ilyen pár kis pont van. Úgy néznek ki mint valamilyen zsírmirigyek. Nem gyanakszom gombára, mert nem érzem hogy valami hatása is lenne, és nem is nyirkos meg nem is büdös, csak úgy ott van.

Sose volt vele gondom, de néha elgondolkozok hogy mi lehet az. Másnak is van esetleg? Vagy mi lehet az? Csak komoly válaszokat várok!

2010. jan. 27. 23:39
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Nekem is van, ha egyre gondolunk akkor azokat "pearly papilloma" vagy vmi ilyesmi néven tudod megtalálni neten, elvileg teljesen ártalmatlan jelenség, nem igazán tudják azt sem mitől alakul ki....bőrgyógyász lefagyaszthatja vagy leszedheti lézerrel, de felesleges mert többnyire visszanő, ráadásul semmi panaszt nem okoz
2010. jan. 27. 23:41
 2/26 anonim válasza:
Nekemis van, én azthittem hogy attól még érzékenyebb a makk. Eddig sem zavart, szerintem ezután sem fog. Egyszer majdnem kiszúrtam őket tűvel xD
2010. jan. 27. 23:46
 3/26 anonim válasza:

amúgy erre gondolsz?

[link]

2010. jan. 27. 23:49
 4/26 A kérdező kommentje:

Nah akkor ez megnyugtatott! Néztem itt a sok gombás izéket de egyik sem stimmelt rá.

UtolsóXD te nagy puruttya vagy!XD

5/26 anonim ***** válasza:
LOL az lehet hogy nem vezetett volna jóra xD Amúgy nekem körbe a makkom pereme alatt végig vannak ilyen pöttyök, pedig eleinte csak egy-kettő volt, de egy ideje már nem nő a számuk. Semmi panaszt nem okoz, nem viszket, nem ég semmi. Orvoshoz sem mentem vele, épp ezért
 6/26 A kérdező kommentje:
Igen ilyen van nekem is!:)
2010. jan. 27. 23:50
 7/26 anonim válasza:
ilyen van nekem is de én lány vagyok...
2010. jan. 27. 23:52
 8/26 A kérdező kommentje:
Hol a makkodon?XDXD Nah jó csak tréfa volt:) Most olvasom hogy ilyen van lányoknak is.:)
2010. jan. 27. 23:54
 9/26 anonim ***** válasza:
JO EG! Kivancsisagbol megneztem, egyebkent nem erint, lany vagyok. De az a kep szornyu, ezt tenyleg nem tudjak gyogyitani? Nagyon csunya! Neked is ilyen sok van? Nem akarlak megbantani, de en oralisan nem kozelednek hozza. 25/L
 10/26 anonim válasza:
de ez nem baj? mert én elakartam menni nőgyógyászhoz de ak nem megyek...
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!