Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lányok, ti elhagynátok egy...

Lányok, ti elhagynátok egy pasit, ha fitymaszűkülete lenne? Részletek lentebb.

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy nekem ez van ami azt eredményezi, hogy merev állapotban se jön le a fityma a makkomról, hanem folyamatosan fedésben tartja.

Nem zavar, tisztán tudom tartani, szex közben se okoz problémát, ezért eszembe se jutna megműtetni, viszont azért mégis egészen más így, mint az átlag.

A kérdés tehát az, hogy az erre járó hölgyek ha egy ilyen pasival kerülnének össze lefeküdnének-e vele, esetleg megijednének-e a dologtól.

2010. jan. 27. 17:11
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Könyörgöm, KÖNYÖRGÖM (!!!!!) nyughasson már a sok önjelölt doktor House!

Higgyétek el, ha kicsit is kockázatosnak érezném vagy bármi ráutaló jel lenne azonnal mennék orvoshoz és higgyétek el, a gyulladásos megbetegedések nem úgy működnek, hogy 23 éven át semmi aztán egyik reggel arra ébredsz, hogy volt fütyi nincs fütyi.

Attól még, mert a fitymát le lehet vágatni nem kell ám azonnal és szükségszerűen levágatni ha valami nem tetszik rajta és már orvossal is konzultáltam erről!

Komolyan mondom nem hiszem el...

Remélem most még 10en be fogják írni, hogy műtessem, vágassam, lőjem le magam, ne kenjem lejárt krémmel, satöbbi, kérem, írjatok még ilyeneket, annyira jó, hogy 2 oldal alatt EGY DARAB ember volt képes a kérdésre válaszolni (akinek ez úton is nagyon köszönöm!)!

2010. jan. 27. 17:58
 12/22 anonim válasza:
Szia! Hasonló nekem is, annyi különbséggel, hogy én azért hátra tudom húzni, ha nem is teljesen. Semmilyen problémám nincs vele, az eddigi 2 komolyabb kapcsolatomnak (lányok)sem volt. Gondolkoztam én is a korrekción, de végül is elvetettem. 23/F
2010. jan. 27. 18:06
 13/22 anonim ***** válasza:
Barátomnak is fitymaszűkülete van, és se neki és főleg nem nekem okoz problémát.. Elfogadom így, sőt meg is szoktam már.. Sőt mivel még előtte nem igazán szexeltem, inkább csak félhomályban, nem figyeltem h milyen pénisze van az illetőnek.. szerintem ez nem számí. Ha tisztán tudod tartani és a közösülés sem fáj ahogy írtad, akkor semmi probléma. Szóval a kérdésre a válasz: nem, nem hagynám el emiatt a barátomat! Eszem ágában sem... Sőt kimondottan így szeretem a péniszét. :)
2010. jan. 27. 18:09
 14/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hogy a sok trollkodás után elkezdtek hasznos válaszok is szállingózni! :)
2010. jan. 27. 18:11
 15/22 anonim ***** válasza:
64%
Nő vagyok 35éves.És igen,zavarna. Elhagyni nem hagynálak,hanem valószínűleg addig rágám a füled,amíg fel nem keresnénk egy orvost. Volt már ilyen barátom,vele is ez volt.És igen,még a szexuális együttlétek is javultak utána!
2010. jan. 27. 18:44
 16/22 A kérdező kommentje:

18:44 pontosan miben is javultak? Csak mert nekem egyik partnernőm se panaszkodott, ha hinni lehet nekik mindkettőt sikerült a csúcsra juttatnom, ráadásul a második azt mondta ilyen jó még sose volt neki senkivel, ugyanakkor naponta érkeznek itt a hozzászólások olyan lányoktól, akik sose mennek el a partnerükkel, tehát nem érzem, hogy hátrányban lennék e téren.

Elvileg a férfi állóképességét javíthatja a körülmetéltség de nekem szerencsére azzal így sincs bajom.

Mondjuk ha tartósan összejönnék egy lánnyal és ő kérné én is bevállalnám szerintem a műtétet.

2010. jan. 27. 18:49
 17/22 anonim ***** válasza:

nos figyelj. ha merev állapotban sem jön le a fityma a makkodról, az nem normális. és valjuk be, a nők, ha férfi pénisszel foglalatoskodnak, akkor nem egy szűkületes péniszt szeretnének látni, hanem egy olyat ami "tökéletes", és megfelelően "működik". elhiszem neked h tudsz vele szexuális életet élni, vagyis nem egészen, mert szex közbn a fityma vagy mozog, vagy nem, akinek nincsen. neked van, csak épp rá van tapadva a makkodra.

figyelj sztem ez sehoigyan sem normális, és a saját érdekedben csináltasd meg, mert mondom neked, a nők nagy százalékának ez nem fog bejönni. nemazt mondom h szakítani fog miatta, de nem fog nekik tetszeni.

2010. jan. 27. 19:02
 18/22 anonim ***** válasza:
43%

Nekem volt szukuletem es anyukamat meggyozte egy orvos, hogy az lesz a legjobb, ha teljes korulmetelest csinal.

Nekem pl most jobb lenne, ha lenne rajta akar szuk fityma, mert jelenleg sokkal undoritobb, mint akar egeszen beszukult fitymaval lenne.

Szoval, baratno meg akarki kedveert se szabad bevallalni egy teljes korulmetelest, mert az visszafordithatatlan.

Neked se ajanlom. Sokan jol ezrik magukat utana, meg nemelyik hozzaszolo egeszen szupermennek erzi magat, en megis azt mondom, a fityma nem veletlenul van ott.

Az orvos ad valami (talan szteroidos) kremet, ami segit kicsit lazitani a bort, furdes utan ha azzal tagitgatod, akkor azzal elerhetsz sikert, azert ezt mindenkeppen kellene csinalnod.

Ha meg kesobb zavarna, de a tagitas kremmel nem vezet eredmenyre, akkor eleg lehet egy bemetszes, vagy plasztika (a bemetszestol tenyleg nem kell felni, nagyon sokszor segit es csak par nap, amig gyogyul, nem olyan drasztikus es nem csonkolnak le idegekkel teli teruleteket).

De a teljes korulmetelestol okkal felsz, nekem a makk egeszen kiszaradt, foltos, undorito, kerges a tapintasa, olyan, mintha nemibeteg lennek, pedig nem vagyok az.

SOk nagyon rossz elmenyem volt miatta es megmondom oszinten, csak droggal tudom elvezni a szexet.

Ugyhogy csak ovatosan.

Kulonosen legyel ovatos a neten "segitoktol" akik igyekeznek privatban meggyozni az "egyetlen megoldasrol", ami termeszetesen a teljes korulmeteles szerintuk.

Itt is jelen vannak es osztjak az eszt, amennyire csak idejuk engedi...

2010. jan. 28. 12:14
 19/22 anonim ***** válasza:
egyetértek az utolsóval, a felette lévő vagyok amúgy, akit zavarna a szűkület, de az mellett vagyok h vmit mindenképpen kéne vele csinálni, a krémek jóklehetnek amit ajánlott, vagy a bemetszés, esetleg ha minden kötél szakad akkor csak a részleges metélés amikor nem veszik le az egész fitymát.
2010. jan. 28. 12:51
 20/22 anonim válasza:
engem a szexben nem de orálisan kicsit azért zavarna. nem hagynám ott a barátom. amúgy szerintem ha zavarná a barátnődet eszétikailag, ne foglalkozz vele azért mert hogy ha nemrégóta vagy együtt valakivel(és ki tudja mennyi időre) akkor ne szóljon bele egy ilyen nagy döntésbe. aztán ha majd régóta együtt vagy vele akkor meg már megszokja és úgyzavarja azért nemszól bele..szerintem azért használj rá krémet"edzd", max bemetszést később ha zavarna..de körülmetélést semmi féleképpen ne válaszd, az undorító. 17/L.
2010. febr. 4. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!