Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lányok, ti elhagynátok egy...

Lányok, ti elhagynátok egy pasit, ha fitymaszűkülete lenne? Részletek lentebb.

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy nekem ez van ami azt eredményezi, hogy merev állapotban se jön le a fityma a makkomról, hanem folyamatosan fedésben tartja.

Nem zavar, tisztán tudom tartani, szex közben se okoz problémát, ezért eszembe se jutna megműtetni, viszont azért mégis egészen más így, mint az átlag.

A kérdés tehát az, hogy az erre járó hölgyek ha egy ilyen pasival kerülnének össze lefeküdnének-e vele, esetleg megijednének-e a dologtól.

2010. jan. 27. 17:11
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem még mindig jobb, ha most megműtteted, mintha később lenne belőle probléma? Egyébként hány éves vagy :)?? ÉS küldhetnél róla egy fotót! igazán felkeltetted az érdeklődésemet! :) :)
2010. jan. 27. 17:18
 2/22 anonim válasza:
89%

En mondjuk fiu vagyok, de most komolyan?? Mutet?? Nekem is volt fitymaszukuletem, kb 11 eves koromban, a gyerekorvos kb 5 perc alatt rendbehozta. Utanna kamillateas vizben kellett aztatni kb 1 hetig. Azota semmi gond vele. Szal sztm tobber er ha "rendberakatod".

24/F

2010. jan. 27. 17:20
 3/22 anonim ***** válasza:
87%

"küldhetnél egy fotót"

oké, hogy nem mindennapi de nem is valami nagy csoda amit mindenkinek mutogatni kell....pff szánalmas...

Egyébként ha igazán szeret egy csaj, biztos hogy ez lesz az utolsó ok amiért elhagyna...

2010. jan. 27. 17:21
 4/22 A kérdező kommentje:

Ebből két probléma adódhat alapvetően:

- nem tudod tisztítani és begyullad - én tudom tisztítani

- merev állapotban fáj, nem tudsz vele közösülni - nálam ez se áll fent

Persze ha valamelyik jelentkezik megműtetem, de addig minek feküdjek kés alá?

Amúgy 23 éves vagyok, 2 lánnyal volt eddig dolgom, nekik nem volt bajuk vele, igaz nem is nagyon mondtam a dolgot, gumiban csináltuk félhomályban, talán fel se tűnt nekik.

Fényképezni nem fogom a péniszemet, szorri, igazából semmi extrát nem kell elképzelni, csak mereven nem tud a makkon hátracsúszni a fityma, mert túl szűk a vége.

2010. jan. 27. 17:23
 5/22 A kérdező kommentje:

Esküszöm nem értem miért kell minden kérdésbe bejönni 4-5 önjelölt okostóninak és kiosztani az embert. Még egyszer tehát:

lányoktól kérdeztem, hogy számukra ez probléma lenne-e, taszítaná-e őket, satöbbi. Ehelyett eddig válaszolt tippem szerint 2 pasi és mindkettő azon görcsölt, hogy ugyan menjek már és vagdostassam körbe a péniszem, mert azt úgy kell ám. Gondolom te se fekszel egyből kés alá, ha valami nem átlagos kinézetű rajtad. Amíg egészségügyi problémám nincs vele addig mégis mi a fenének operáltassak, de tényleg? Vagy ti minden nemszimpi anyajegyet leszedettek magatokról?

2010. jan. 27. 17:26
 6/22 anonim ***** válasza:
88%
Reg baj van azzal a lannyal, aki a farkad miatt dob
2010. jan. 27. 17:36
 7/22 A kérdező kommentje:
17:36os ezzel egyet is értek abszolút, ha mondjuk 2 centivel hosszabb/rövidebb az átlagnál az enyém viszont ennél jelentősebb eltérést mutat ezért is kérdeztem rá.
2010. jan. 27. 17:37
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Az orális résznél zavarna, igen. De amúgy szerintem nem.
2010. jan. 27. 17:38
 9/22 anonim válasza:
71%

Nem, nem fekszem rogton kes ala, de ha valaminek egeszsegugyi kockazata van es a gyogyitasa is rutinmutet, akkor azt igenis megcsinalom.

Attol hogy nem faj, meg nincs vele bajod meg lehet! Miert jo rizikozni?

2010. jan. 27. 17:43
 10/22 anonim válasza:
81%

Nemreg volt itt egy kerdese egy fiunak, h be van gyulladva neki es mivel kenje. Aztan ajanlottak neki ezt is, azt is, meg irta h amit eloszor rakent annak le volt jarva a szavideje(!!!), de orvoshoz o sem volt hajlando menni...

Tudom hogy a te helyzeted mas, meg minden, csak most errol a kerdesrol eszembe jutott.

elozo voltam.

2010. jan. 27. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!