Voltam vérvételen pár napja és hívtak, hogy elrontottak valamit a vérvizsgálatnál ezért újra le szeretnék venni a véremet. Aggódnom kellene, hogy találtak valamit csak telefonon nem akarták elmondani?
Figyelt kérdés
2014. nov. 2. 18:51
1/9 anonim válasza:
Ha azt mondták hogy elrontottak valamit akkor miért aggódsz? Ha gond lenen azt mondták volna. :)
2/9 anonim válasza:
Lehet elejtették a vért. Minden munkahelyen vannak kezdő, pályakezdők stb. Ha rossz lenne akkor inkább kapnál egy rossz leletet. Még nem aggódnék.
3/9 anonim válasza:
Nem kell aggódni. Ha gond lenne, akkor azt nem ők állapítják meg, hanem az orvosod, akinek vissza viszed az eredményt. És ha további vizsgálat szükséges, akkor ő küldene el még más vizsgálatokra.
4/9 anonim válasza:
Aggódnod nem kell, ha van valami akkor kötelezően megmondják neked vagy az orvosodnak, bár a leleten minden jelezve van. Olyan viszont óhatatlanul előfordulhat, hogy valamilyen technikai hiba miatt ellentmondóak bizonyos eredmények.
5/9 anonim válasza:
Válaszolók nem látjátok mi van a kérdésben.Nem a házi orvosa hívja ,hisz ha elrontottak valamit ,eredményt ő sem kaphatott .A labor eredményt mindig aláirja az ottani vizsgálatokért felelős orvos .Inkább csinálnak egy másik vizsgálatot ,mint hogy rosszat adjanak ki .Bármit is találtak volna ,azt a házi orvos közölné,rá tartozik.
6/9 szamo77db válasza:
#1 Nem adtak ki telefonon nekem sem információt, mikor apám kora ősszel kórházba került. Hiába mondtam, hogy a fia vagyok, nem és nem. Mikor mentem másnap látogatni, akkor tudtam az orvosával beszélni.
7/9 anonim válasza:
Ha találnak valamit, akkor az a leleten van. Nem visszahívnak újra vért venni
8/9 anonim válasza:
Egy csomó rontási lehetőség van, ha ezt mondták, akkor nem amiatt lesz, hogy rossz az eredményed. Minek hazudtak volna?
Amit már írtak - leejthették, rossz arányban mérték, kevés volt és nem tudtak mindent elvégezni belőle, megalvadt, a laboros elkóborolt és túl későn érkezett vissza, kifogyott valami ami az egyik érték méréséhez kellett, elromlott valami és nem tudták megcsinálni...
Nálunk egyszer egy róka ijesztette meg a nővért aki vitte át a levett vért és amiatt ejtette le :)
9/9 szamo77db válasza:
Tudom: mondani könnyű! Mégis arra kérlek, ne idegeskedj, hiszen nem tudsz semmit. Ne telefonálj nekik, mert úgy sem mondanak semmit. És ne beszélj be magadnak semmit. És ne gondolj rögtön a legrosszabbra. Valóban ezernyi hiba történhetett. Mikor mandulaműtétre feküdtem be, küldtek laborba és mellkas rtg-re. A röntgen után kb. negyedórával szóltak a nővérek, hogy menjek vissza a röntgenbe. Nagyon megijedtem, hogy jaj, biztos találtak a tüdőmön valamit. És közben az volt a probléma, hogy fényt kapott a film! Meg kellett ismételni a felvételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!