Lehet-e sikertelen fitymaszűkület-műtét? A barátom 25, én 23 vagyok. Most leszünk félévesek, minden oké lenne, de a szex nagyon nem működik. Úgy tudom,3 éve volt egy ilyen műtéte, de még mindig nagyon érzékeny a makkja. Lehet, h. valamit elrontottak?
Figyelt kérdés
Szex során tök jól megy minden az előjátékig, de ha belémhatol, kb. rögtön elveszti a merevségét. Ekkor kézzel probálom feltornászni, de ha véletlenül hozzáérek a makkjához, rögtön elmúlik a hatás. Nekem ez fura, az eddigi barátaim imádták, ha ott izgatták őket... Próbáltuk a sikositót, az egész jónak bizonyult, de hosszútávon azért jobban örülnék, ha "magától" működne a dolog.
Egyébként nincs fiútestvérem, ezért nem nagyon tudom, de nem gáz, ha a szülők nem veszik észre a dolgot, meg nem tanítják meg a fiúknak, hogy húzogassa hátra, hogy "megszokja" a mozgást?
Köszi előre is mindenkinek a segítséget!
2008. aug. 3. 10:56
1/1 anonim válasza:
Lehet hogy elrontottak valamit.... Egy orvosnak látni kéne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!